Büyük Birlik Partisi Bor Belediye Başkan Adayı Samed Yüksel, Adana’da Parti Programının ardından bir basın açıklaması yaptı.

 

BBP Bor Belediye Başkan Adayı Samed Yüksel, Bor Belediyesini kazanmak konusunda iddialı olduklarını belirtti.

 

Yüksel açıklamasında ; Biz BBP olarak Bor Belediyesini kazanmakta iddialıyız. Allah’ın izni ve inayeti, Bor halkının da teveccühü ile kazanacağımıza inancımız tam. Çıktığımız bu yolun zorlu ve meşakkatli bir yol olduğunu çok iyi biliyoruz. BBP olarak 20 yıllık siyasi hayatımızda Şehit Liderimizin Sayın Yazıcıoğlu’nun da söylediği gibi “Zor ve meşakkatli yolları tercih ettik, kırmızı halılı yolları hiç seçmedik..” 2009 yılında yapılan yerel seçimlerde Ak Parti’den borç içerisinde devraldığımız 20 belediyenin borçları sıfırlanmıştır, kasası para doludur ve yaptığımız hizmetler de aşikardır. Ve bu bizim en önemli referansımızdır. Biz bu görevi liyakatle yerine getirecek enerji ve tecrübeye sahibiz.  Vatan sevgisi, millete hizmetin en büyük gücüdür. Bu sevginin en iyi gösterileceği zeminlerden birisi de hiç şüphesiz yerel yönetimlerdir. Bizim amacımız ne servet ne de şöhrettir, bizim amacımız sadece millete hizmettir. 

 

 

Ben 27 yaşındayım. Yaşımın genç olmasından dolayı bu sorumluluğu taşıyamayacağımı düşünen vatandaşlarımız elbet olacaktır. Gençlerin önü açılmalı, gençlere güvenilmeli. Çünkü bizler bu ülkenin geleceğiyiz. Fatih Sultan Mehmet’ in 21 yaşında İstanbul’u fethetme başarısını göstermiş olması  bunun en önemli tezahürüdür. Yetki verilmesi halinde en iyiyi yapacağımdan hiç kimsenin şüphesi olmasın.

 

BOR İLÇESİNİN 3. PARTİSİYİZ

  

Burada bir konuya daha değinmek istiyorum. Partimiz Türkiye’nin 5. büyük partisidir. 2009 yerel seçimlerine baktığımız zamansa aldığımız %16.4’lük oy oranı ile Bor’un 3. partisiyiz. Bu da halkımızın bize verdiği desteğin en büyük ispatıdır. Sonuçlar ve yaptırdığımız anketler bu seçimlerin tek kazananının Büyük Birlik Partisi olduğunu gösteriyor. Birileri hesaba almasa da, birileri bizi görmezden gelse de, birileri önemsemese de, birileri şans vermese de, birileri yandaş anketleriyle oy oranlarını yüksekmiş gibi göstermeye çalışsa da partimiz çok hızlı bir ivme yakalamış ve ciddi bir yükseliştedir. Ayrıca Türkiye’nin tek denenmemiş ve ülkenin şu an ki durumunda vebali olmayan hareketi biziz. BBP olarak tüm seçim çevrelerinde kendi ad, amblem ve liyakatli adaylarımızla gireceğimiz 2014 yerel seçimlerinde çok büyük sürpriz yapacağız. Yükselişimiz birilerini korkutsa da yolumuzdan dönmeyeceğiz ve BBP’yi muktedir iktidara taşıyacağız.

 

BOR HALKI İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ

 

BOR Belediyesini kazanmamız durumunda, yüzyıllardır çeşitli medeniyetlere ev sahipliği yapan, gerek Osmanlı, gerekse Cumhuriyet döneminde çok önemli bir yere ve görkemli bir tarihsel mirasa sahip olan Niğde’mizin güzide ilçesi olan BOR’ un çehresini değiştirmek parolasıyla yola çıkarak,  kentlilik bilincini geliştiren, çağdaş dünyanın gerekliliklerine göre hizmet anlayışını biçimlendiren, yenileyen ve halka hizmeti benimseyen bir belediyecilik anlayışıyla hareket edeceğiz. Çalışmayı ibadet kabul eden bir anlayışla, daha güçlü, daha kalkınmış, daha müreffeh ve daha mutlu bir BOR için durmadan çalışmaya devam edeceğiz. İlçemizi en güzel, en temiz, en örnek ilçe konumuna yükseltmek için elimizden geleni yapacağız. Hizmette hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, sadece halka hizmete odaklanan bir belediyecilik düşüncesiyle BOR  halkı için mücadele etmek hedefimiz. Hizmet yaparken hakkı ve hukuku ön planda tutacak, kimseyi ötekileştirmeyecek adil ve eşit olacağız. Şeffaf bir yönetim anlayışı ile; plan, proje ve hizmetlerimizin tüm safhalarını ayrıntılarıyla, kent sakinleriyle paylaşarak, onlarla sürekli iletişim içinde olacak ve onlardan gelecek geri bildirimleri gelişme aracı olarak göreceğiz. Bu doğrultuda BOR’ u her gün kendini yenileyerek kalkınan bir ilçe haline getireceğiz.

  

 

Sözlerimi sonlandırmadan önce; adaylık sürecimde desteklerini esirgemeyen, başta Genel Merkezimiz olmak üzere, BBP Niğde İl Başkanımız ve MKYK üyemiz Sayın Bünyamin Karataş’ a, Niğde Alperen Ocaklarına, Niğde ve Bor halkına teşekkürü bir borç bilirim.”dedi.

 

- BBP Bor Belediye Başkan Adayı Sn. Samed Yüksel'in ÖZGEÇMİŞİ -

1986 yılında KIRIKKALE'de doğdum. Babam Kırıkkale MKEK(Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu)'ndan işçi emeklisi, annem ev hanımı. 2 çocuklu bir ailenin ilk çocuğuyum. 5 yaşında bir kız çocuğum var. 

NİĞDE ili, BOR İlçesi, HAVUZLU köyü nüfusuna kayıtlıyım.

İlk okulu Kırıkkale, orta okulu Niğde, liseyi Kırşehir'de okudum.

2005 yılında başladığım Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Şarkışla Aşık Veysel Meslek Yüksek Okulu Sigortacılık bölümünden 2. sınıfta ailevi nedenlerden dolayı ayrıldım.

2007 yılında başladığım Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi(AÖF) Çalışma Ekonomisi Ve Endüstri İlişkileri(ÇEKO) bölümünden mezun oldum.

2012 yılında başladığım Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi(AÖF) Sosyal Hizmetler bölümü 2. sınıfta eğitimime devam etmekteyim.

2007 - 2009 yılları arasında Kırıkkale'de özel sektörde yöneticilik, 2009-2010 yılında Niğde'de özel bir firmanın il sorumlusu görevinde bulundum. 2010 - 2012 yıllında aynı şirketin Ankara şubesinde yöneticilik hayatıma devam ettim. 1 yıldır firmamın Niğde il sorumlusu olarak iş hayatıma devam etmekteyim.

Ayrıca TV programcılığı ve dizi oyunculuğu yapıyorum.

Öğrencilik yıllarımda Sivas/Şarkışla Ülkü Ocakları'nda görev aldım. Gönül verdiğim ve uzun zamandır aktif olarak yer aldığım Büyük Birlik Partisi(BBP)’ den 2014 yerel seçimlerinde Niğde ili, BOR ilçesi Belediye Başkan adayı gösterildim.

 

 

Editör: TE Bilişim