“Halkın Adamı, Hakkın Aşığı” sloganı ile MHP’den milletvekili  adayı olan Servet Yüksel aday listelerinin açıklanmasının ardından bir teşekkür mesajı yayınladı.

 

Servet Yüksel mesajında; Milliyetçi Hareket Partisi’nden 25. Dönem Milletvekili aday adayı olarak huzurunuza çıktım. Başvurumu yaptığım gün  söylediğim gibi bu iş nasip işi, takdir işi. Dün nasıl halkın içinden çıkıp aday adayı olmuşsam,  bugün  halkın adamı olarak yine sizlere  döndüm, yarın yine  sizlerleyim. 

Dünya’nın göz bebeği, Türk-İslam Dünyasının merkezi güzel ülkem  ve onun temel taşı 46 yıllık mazisi olan Milliyetçi Hareket Partisi’nden aday adayı olma şerefine erdim. Dün bu partinin herkes gibi  neferiydim, bugünden  itibaren yine neferiyim. Dün bu davaya aday adayı olarak omuz verdim, bugün bir asker gibi emrindeyim. Lider – Teşkilat – Doktrin ilkemiz, bugün  gerekeni yapmıştır. Halkın Adamı Servet Yüksel, yine halkın içinde hak aşığı olarak nefesi yettikçe doğru bildiği, doğru gördüğü mefkureler  peşinde koşacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın ”dedi.

 

Servet Yüksel açıklamasının devamında; Kısa aday adaylığım döneminde,  hemşerilerimle daha yakın olma imkanı buldum. Ne mutlu ki böyle bir ırkın evladı, böyle bir şehrin  çocuğuyum. Ne mutlu bana ki, köyde, şehirde, çarşıda,  pazarda,   hesapsız, çıkarsız sevgiyi yaşadım. Zaten bu sevgidir insanı yaşatan.  Aday adaylığım sürecinde bana destek olan başta aileme, büyüklerime, parti ve ocaktaki ülküdaşlarıma, Niğde’nin her yerinden bana büyük sevgi gösteren, abilerime, bacılarıma, genç arkadaşlarıma,  basınımıza… sevgi, saygı  ve teşekkürlerimi iletiyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun” dedi.

 

 

Editör: TE Bilişim