MHP Niğde Milletvekili Vedat Bayram seçim çalışmaları çerçevesinde spor otoritelerini Niğde'ye getirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda Teknik Direktör Samet Aybaba'nın ardından bugün de yine ünlü teknik adamlardan Yılmaz Vural Niğde'ye geldi. 

SAMET AYBABA'DAN SONRA, YILMAZ VURAL'DA NİĞDE'DE


Niğde’ye gelen teknik direktör Yılmaz Vural ve Vedat Bayram basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 

MHP Niğde Milletvekili Vedat Bayram’ın davetlisi olarak Niğde'ye gelen Yılmaz Vural, yaptığı açıklamada, “Burada bizim siyasi kimliği değil sporcu kimliği ile burada olmamızın eseri. Sağ olsun biz de onun vesilesinde sizler ile tanışmış olduk. Ben Türkiye’de 180 tane üniversite olduğunu biliyorum ve hemen hemen bunların yarısının kendi görgülerimizi, deneyimlerimizi, yaşadıklarımızı spor ile ilgili olması gerekeni onlar ile paylaşıyoruz. Bana böyle bir fırsat verildiğinde dikkat çekerek görüyorum, hem burada sizler ile tanışmış olduk ve burada sayın hocamız ile de BESYO müdürü ile de tanışmış ayrıca da hem üniversiteyi tanımak hem Niğde’nin futbol ile ilgili durumunu gözlemiş olduk. Öyle bir merakımız var. Çünkü biz hangi şehre gidersek gidelim oranın futbol sahaları nedir, gidip oraları görmek isteriz. İşte buradaki futbol organizasyonu nedir onunla ilgili. Duyduğum kadarı ile Niğde Belediye Spor 3. Lig'de 3.'ncü durumda. Aldığım bilgiye göre Niğdespor 1992-1993 yıllarında bugün PTT Ligi dediğimiz yerde oynamış. İnşallah Vedat Bayram bugüne kadar hep idareci kimliği ile bugüne kadar spor yöneticiliği yaptı orada çok üst seviyede spor yöneten bir arkadaşımdır. İşte o zamandan beri bir hukukumuz var. Bu arada içinde yatan aslan neyse ona kavuşur ve biliyorum ki sportif olay onunla ilgili ülkemizde çok büyük olacağını düşünüyorum. Çünkü biz sürekli kendi aramızda ne olması lazım ne olması lazım diyerek kendi aramızda hep konuşuyoruz. Tabi bu imkan meselesi böyle bir güce de sahip olduğu takdirde ki o düşündüğümüz kendi aramızda konuştuğumuz projeleri de hayata geçireceği söz konusu. Burada kendi siyasi kimliği ile ilgili bir takım açıklamalar yaptı. Ben inanıyorum ki onlar lafta kalmaz, onlarda hayata geçer. Kısacası aranızda olmaktan çok mutluyum, bu davetinden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

FUTBOLCU FABRİKASI NEDEN YOK!

Vedat Bayram ise yaptığı konuşmada; 
Niğde de daha önce birinci çalışmalarımda Niğde halkına ve Niğde taraftarlarına bir söz vermiştim. Patates fabrikası, salça fabrikasının olabileceği  bir memlekette futbolcu fabrikası neden yok, sporcu fabrikası neden yok diye bunları sizlerle paylaşmıştım ve Milliyetçi Hareket Partisi parti programına zaten bunları koymuştu. Bizim amacımız siyaset yapmaktan çok Türk gençlerine herkes kendi branşın da ne katabilir. Sanayici ne katabilir, futbol adamı ne katabilir yada asker ne katabilir, mühendis ne katabilir konusunda taahhüt te bulunmaktı. Bu işlerin profesörü önemli bilgilere sahip ve ayrıca koskocaman kapı gibi bir diploması da olan benim meslektaşım Yılmaz Vural hocadır. Kendisini mutelif yayın organlarında yapmış olduğu futbol yorumları ile izliyorsunuz, o sadece bir yorumcu değil o ayrı zamanda proje sunucusudur dağarcığında ve hatta 5-10 yıldan beri kendisi ile paylaştığımız önemli plan ve projeleri var. Elbette ki Niğde de bunlardan payını alacak" dedi.

VEDAT BAYRAM SÖZÜDÜR, BİZE FIRSAT VERİLDİĞİNDE NİĞDE'YE 51 BİN 51 KİŞİLİK STAD YAPILACAK

MHP Niğde Milletvekili Vedat Bayram konuşmasının devamında; "Niğde Belediye Sporun şu anda istifade ettiği futbol sahasını görüyoruz. 
Size buradan kameralar karşısında tekrardan söz veriyorum Niğde de futbolcu fabrikası da, sporcu fabrikası da kurulacaktır. Bu bir Vedat Bayram sözüdür ve bu bir siyasi partinin de tahütüdür. Ancak bununla birlikte çok çağdan uzak zannediyorum 10-15 bin kişilik kapasitesi olan stadımızın, ben şimdi buradan söz veriyorum nasıl ki milli maçlar Konya da oynanıyorsa Allah bize bu fırsatı verdiği zaman milli maçlar Niğde de oynanacaktır. Buradan 51 bin 51 kapasiteli stadyumun önümüzdeki günlerde bize fırsat verildiğinde yapacağımı söz olarak veriyor ve taahhüt ediyorum. 

Konuşmaların ardından Ünlü Teknik Adam Yılmaz Vural, taraftarların formalarını imzaladı.


Bir taraftarın Fenerbahçe formasını imzalayan Vural, “İnşallah bir gün Fenerbahçe Teknik Direktörü olarak imza atarım” dedi.


Editör: TE Bilişim