Yeşilyurt köyü ve köylüleri için kalbi çarpan Mahmut Say, önemli bir sorumluluğu omuzlamak için adaylığını açıkladı.

 

Çevresinde sempatik ve güvenilir kişiliği ile tanınan Say, hayattan edindiği tecrübelerini, fikirlerini ve birikimlerini köyüne aktarmayı kendine bir vazife bilerek elini taşın altına koydu. İnsanın en çok sevdiği yerlerin başında sılası ve köyü gelmektedir.

 

Bağrından çıktığı köyünü daha güzel ve daha mamur olanaklara kavuşturmak için bir hizmet yarışına soyunan Mahmut Say’ın heyecanını daha da artırmak ve daha çok şevke getirmek köylülerinden gelecek teveccühlerle mümkün olacaktır.

 

Kendisini destekleyecek ve oylarını vererek onu seçecek olan köylülerini asla mahcup etmeyeceğini, canla başla çalışarak köyünü alt yapı, kültürel ve turistik açıdan geliştirecek projeleri olduğunu hevesle vurgulayan Say, kendisini destekleyecek olan hemşehrilerine şimdiden teşekkürlerini bildirdi.

 

Muhtar Adayı Mahmut SAY, Yeşilyurtluların Desteğini Bekliyor

Yeşilyurt köyü ve köylüleri için kalbi çarpan Mahmut Say, önemli bir sorumluluğu omuzlamak için adaylığını açıkladı.

 

Çevresinde sempatik,çalışkanlığı,tecrübesi ve güvenilir kişiliği ile tanınan Say, hayattan edindiği tecrübelerini, fikirlerini ve birikimlerini köyüne aktarmayı kendine bir vazife bilerek elini taşın altına koydu. İnsanın en çok sevdiği yerlerin başında sılası ve köyü gelmektedir.

 

Bağrından çıktığı köyünü daha güzel ve daha mamur olanaklara kavuşturmak için bir hizmet yarışına soyunan Mahmut Say’ın heyecanını daha da artırmak ve daha çok şevke getirmek köylülerinden gelecek teveccühlerle mümkün olacaktır.

 

Kendisini destekleyecek ve oylarını vererek onu seçecek olan köylülerini asla mahcup etmeyeceğini, canla başla çalışarak köyünü alt yapı, kültürel ve turistik açıdan geliştirecek projeleri olduğunu hevesle vurgulayan Say, kendisini destekleyecek olan hemşehrilerine şimdiden teşekkürlerini bildirdi.

 

Kıymetli hemşerilerim, 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerde sizler için Yeşilyurt Köyümde bir kez daha adayım.

Sizlerin de bildiği gibi ne yazık ki yarım asırlık bir hizmet müessesi olan Kasabamız maalesef Köy olmuştur. Bundan sonra Belediye hizmetlerine alışmış olan kasaba halkını ve bizleri zorlu bir süreç beklemektedir.

Doğduğum, yaşadığım, yıldır ekmeğini yediğim, suyunu içtiğim, kaldırımlarından geçtiğim, sokaklarında huzur duyduğum, hüzünlü ve neşeli günlerini tattığım köyüme insanlarına hizmet etmek arzusu ile doluyum.

 

Bu arzum heves, şevk ve heyecan seviyesine ulaşmış ve beni Yeşilyurt’umuzu nasıl daha ileri götürebilirim? Sorusuyla baş başa bırakmış ve kafamda birçok projenin ortaya çıkmasına neden olmuştur.

 

Hevesim, projelerim, Yeşilyurt’a olan bağlılığım, bilgi birikimim, tecrübelerimle sizlere ve sizlerin teveccühlerinize layık bir muhtar olacağıma inanıyorum.

 

Beni bu göreve layık gören Yeşilyurt sakinlerimizin beklentilerini asla boşa çıkarmayacağım. Yeşilyurt ve Yeşilyurtlulara her anlamda sahip çıkacağım. Bu sorumluluğun altında canla başla çalışarak projelerimi hayata geçirerek, Yeşilyurt’umuzu, sosyal etkinlikler, eğitim faaliyetleri ve diğer alt yapı olanakları bakımından daha ileri seviyelere taşıyacağımdan emin olabilirsiniz. Bireysel çıkarlar değil, toplumun ortak çıkarlarına sahip çıkacağım. Temiz, şeffaf, dürüst, kimseyi ayrıştırmadan herkesi kucaklayan bir hizmet sunacağım.

 

Yeşilyurt’un dağını, taşını, yolunu, kendini sınırlarımızı, vatandaşlarımızın ve memleketimizin sorunlarını bilen ve içinizden biri olarak Yeşilyurt’a ve vatandaşlarımıza daha iyi bir hizmet sevdasıyla Yeşilyurt’un huzuru, güzelleşmesi, gelişmesi ve kalkınmasında koltuk sevdalısı değil, gerçek bir Yeşilyurt sevdalısı olarak bu Muhtarlık görevine deneyim, tecrübelerimle ve siz kıymetli hemşerilerimin desteğiyle bir kez daha varım.

Yeşilyurt’un 50 Yılı aşkın Belediyelikten düşmesi nedeniyle maalesef bizleri bekleyen geçişdöneminde bu zorlu görevi sizlerle birlikte layıkıyla yapmak ve yerine getirmek bizim yegâne borcumuzdur. Bilindiği üzere geçmiş dönemlerde belediyenin olduğu yerlerde Mahalle Muhtarlarının görev ve yetkileri kısıtlı ve sınırlı idi. 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde belediye ve belediye başkanının bütün görev ve yetkileri muhtarlığın omuzlarına yüklenecektir. Bu demektir ki yeni dönem tecrübe, azim ve gayret isteyecektir. Geçmiş dönemimizde kasabamızın Belediyelikten düşmemesi için birçok çalışmalar yaptık. Gelinen noktada Yeşilyurt ve yöremizde iş imkanların kısıtlı olması sebebiyle büyük şehirlere göç önlenemez hale gelmiştir. Bir hizmet müessesi olan Belediyenin hizmette kalması elbette kasaba halkının menfaatine idi. Bizler Yeşilyurtlu olarak geçmişte neler yaptığımızıdeğil, gelecekte köyümüz ve halkımız için neler yaşayabiliriz bunların hesabınıve mücadelelerini yapmalıyız.

Sözün özü: gün dayanışma günüdür. Gün kişinin değil kişilerin memleketimizin hakkınıhukukunu koruma ve gözetme günüdür.

Geçmişimin ve görev yaptığım yılların bana vermiş olduğu tecrübeyle siz kıymetli hemşerilerimin desteklerini bekler. Saygı ve sevgilerimi sunarım.

Yeşilyurt’un kalkınması, gelişmesi ve huzuru için ortaya koyulan söylemlere, açıklamalara değil gerçekçi projeler olacak.

Kendi köyümde yaşadığımdan, hizmet tecrübesinde bulunduğum ve bir Yeşilyurt Sevdalısıolarak idari ve yönetim işlerini iyi bildiğimden dolayı aday oldum. Bu güne kadar Yeşilyurt köyümüz ve insanlarına görev yapan küçük büyük herkese, büyüklerime, hayırseverlere, muhtarlara yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ederim.

Bende bu köye hizmete devam edeceğim. Allah nasip ederse en iyi şekilde yapacağım. Devletle olacak işleri devletle köy halkıyla olacak işleri el ele vererek yapacağım.

Köyde yapacağım işler;

-Su sorununu çözmek

-Yeşilyurt Tarih ve Doğasını öne çıkararak Yeşilyurt ve bölgesini Turizm’e kazandırmak

-Yeşilyurt'un tanıtılması,insanların kaynaşması ve kültürünün yaşatılması için şenlikler yapmak.

-Yol gitmeyen mahalle aralarına yol yapmak

-Sosyal tesisler yapmak

-Köyde ekonomik üretim artması yönünde kurslar düzenlemek

-Hayvancılık, seracılık, arıcılık ve tarımın geliştirilmesine yönelik çalışmalar ve projeleri hayata kazandırmak.

-Gençlerimizin boş vakitlerinde çeşitli aktivitelerle geçirebilmesi için sportif alanlar sağlamak

-Köyümde sosyal barışı ve huzuru sağlamak

-Adil ve şeffaf yönetim anlayışı

Bu yola sizlerle birlikte çıkıyorum. Köyümüzün problemini nasıl çözüme kavuştuğunu göstermek için örnek alan değil örnek alınan bir muhtar adayıyım. Herkes rahatça keyifli bir şekilde bu köy benim köyüm diyebilmeli.

-Rabbim bizlerle sizlerle olmayı nasip ettiği sürece sizlere layık olarak çalışacağım. Sizlerin dualarıyla inşallah birlik ve beraberlik içinde inançla, kararlılıkla çalışacağım. Atacağımız her adımın hakkımızda köyümüz ve köylümüz için hayırlıolmasını temenni ediyorum.

Ve diyorum ki;

Yeşilyurt Sevdamız Bitmeyecek!

En İyisini İstiyorsan En İyisine Oy Verin.



Editör: TE Bilişim