Ak Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir ve yürütme kurulu üyeleri ile Niğde Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası yönetimi  SGK İl Müdürlüğü görevine getirilen Mustafa Aydoğdu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
 
AK PARTİ’DEN ZİYAET
Ak Parti heyeti geçtiğimiz günlerde SGK Niğde İl Müdürlüğü görevine başlayan Mustafa Aydoğdu’ya yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulundular.

Emrah Özdemir; ‘’Önemli kurumlarımızdan bir tanesi SGK. Görevine yeni atanan Mustafa beye hayırlı olsun dileklerimizi iletmek istedik. Yürütme kurulu üyelerimizle birlikte bu ziyaretimizi gerçekleştirdik. Sorumluluğu çok olan  bir kurumda görev almak kolay değil. Mustafa beyde bu görevi layıkı ile yerine getirebilecek biri. Kendisine başarılar diliyorum’’ dedi.

SGK il Müdürü Mustafa Aydoğdu, ziyaretlerinden dolayı il başkanı ve yürütme kurulu üyelerine teşekkür etti.

MALİ MÜŞAVİRLER ODASINDA ZİYARET
Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Hikmet Bekil  ve beraberindeki heyet, yeni göreve başlayan Niğde SGK İl Müdürü Mustafa Aydoğdu’ya hayırlı olsun
ziyaretinde bulundu.


İl Müdürü Aydoğdu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Kurum ve kuruluşlarla işbirliği içinde olup, Niğde halkına, devletimize hizmet etmek için çalışacağım” dedi.
 
Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Hikmet Bekil; “Niğde’de ki göreviniz hayırlı uğurlu olsun, çalışmalarınızda başarılar dilerim” diyerek sözlerini tamamladı.
 

 
 
Editör: TE Bilişim