İstanbul’da Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir ile birlikte katıldığı programda Niğdeli hemşerileriyle buluşan Ak Parti Niğde Milletvekili Yavuz Ergun, 23 Haziran’da yapılacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde Cumhur İttifakı Adayı Binali Yıldırım için destek istedi. 

Ak Parti Niğde Milletvekili Yavuz Ergun, İstanbul’da yürüttüğü çalışmalar kapsamında, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir ile birlikte İstanbul Niğde Fesleğen Köyü Derneği tarafından düzenlenen geleneksel piknik şölenine katılarak, hemşerilerinin sofralarına misafir oldu. 

Milletvekili Ergun burada 23 Haziran’da yapılacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığının önemine değinerek, “Rabbimiz birliğimizi, dirliğimiz ve beraberliğimizi daim eylesin. Türk milletinin binlerce yıllık tarihi boyunca dünyadaki hiçbir milletin karşı karşıya kalmadığı ağır imtihanlardan geçtiğini hepimiz biliyoruz. Hangi ağır imtihanlardan geçtiysek bu zamana kadar hep ini aşmamızda, Allah’ın yardımıyla geride bırakmamıza vesile olan ana etken milli birlik ve beraberliğimizdir. O yüzden milli birlik ve beraberliğimizin önemi büyüktür. Çünkü İstiklalimiz buna bağlıdır. Gücümüz ve daha aydınlık bir gelecek inşa etme amacımız ve isteğimiz doğrudan bununla ilintilidir” dedi. 

Ak Parti Niğde Milletvekili Yavuz Ergun, 23 Haziran’da yenilenecek olan İstanbul seçimlerinde şer güçlere fırsat verilmemesi gerektiğini belirterek, “İstanbul dünyanın en büyük Türk İslam şehridir. Bu şehrin taşıdığı anlam düşünülenden daha büyüktür. Bu nedenle İstanbul kendisine gerçekten sevdalı, yürekten bağlı, Türk Milleti’nin büyük vizyonunun farkında olan bir isim tarafından temsil edilip, yönetilmelidir. Bunun için Cumhur İttifakının adayı olan, adayımız olan Sayın Binali Yıldırım tek ve en doğru isimdir. Kendisinin başarılı olması için bizlerde İstanbul’da yaşayan tüm hemşerilerimiz ile birlikte gayretli bir çalışmanın içerisinde bulunuyoruz” dedi.
 
İstanbul’da yürüttüğü çalışmalar kapsamında İstanbul Güngören Millet Bahçesi’nde bulunan Ak Parti standını ziyaret eden Ak Parti Niğde Milletvekili Yavuz Ergun, daha sonra millet bahçesinde kurulan dev ekranda,  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırımın katıldığı programı canlı yayında hemşerileriyle birlikte izledi. 

Başkanımız Binali Yıldırım ile daha yürüyecek çok yolumuz, yapacak çok işimiz var diyen Ak Parti Niğde Milletvekili Yavuz Ergun, İstanbul’da yaşayan Niğdeli hemşerilerine desteklerinden dolayı teşekkür ederek, İstanbul’da çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

 
Editör: TE Bilişim