MHP Merkez İlçe Başkanı İmdat Yağmur, "Haziran ayında yapılacak olan seçimlere büyük bir ivme ile çalışıyoruz. Niğde'den 3 milletvekili çıkarmak için fırtına gibi esmeye devam edeceğiz" dedi.
Yağmur, yaptığı açıklamada, 12 Haziran'da yapılacak olan seçimler için MHP'nin büyük bir ivme kazandığını ifade etti.
 MHP'nin, 2007 seçimlerinde Niğde'den bir milletvekili çıkardığını anımsatan Yağmur, “O günden bugüne bütün partililerimiz Niğde'de mutlak bir zafer inancıyla çalışmalarına devam etti. AKP iktidarı ise bu süre zarfında ülkeyi büyük bir uçuruma sürükledi. İşsizlik alıp başını gitti. Türkiye etnik ve siyasal anlamda bir bölünmeye doğru sürüklenirken, MHP bu sorunların çözümünü yine kendi içinde barındırarak hep halkın içinde oldu. Bugün Niğde genelinde yaptığımız çalışmalar sonucu söyleyebileceğim tek şey, Niğdelinin MHP'ye olan sevgisi her geçen gün daha da büyüyor. Sandıklardan MHP çıkacağına eminiz” dedi.
Açıklamasında, iktidar partisini eleştiren Yağmur, iktidarın vatandaşa pembe tablolar çizerek karşısına çıktığını, ama gerçeğin farklı olduğunu iddia ederek halkın artık yalanlara karnının tok olduğunu söyledi. Yağmur, Niğde'den MHP milletvekili olmak için birçok aday adayının bulunduğunu kaydederek, bunun da MHP'nin, Niğde siyasetinde yükselen bir yıldız olduğunu gösterdiğini ifade etti. Yağmur, "Bizler biliyoruz ki, her aday adayımız büyük bir tempo ile mücadelesine devam edecek ve MHP'yi tek başına iktidara taşıyacaktır" diye konuştu.
 

Editör: TE Bilişim