AK Parti Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi, 2012 yılının ilk hafta sonunu da vatandaşlarla beraber geçirdi. Esnaf ziyaretleri, meslek odaları, sivil toplum kuruluşları ve yatırımcılarla toplantılar, taziyelerde bulunan Vekiller, partilerinin Kadın Kolları İl Başkanlığının 4. Olağan Kongresi’ne de katıldılar. Vekillere Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ın yanı sıra teşkilat mensupları da eşlik etti.


Engellilere tam destek

Vekillerin ilk durağında İl Kadın Kolları’nın 4. Olağan Kongresi vardı. Mevcut başkan Emine Atıcı’nın güven tazelediği seçimde konuşan Alpaslan Kavaklıoğlu, kadınların siyasette AK Parti ile birlikte daha çok yer almaya başladığının altını çizdi. Ömer Selvi ise kadınların AK Parti’nin başarısında büyük öneme sahip olduğunu vurguladı. AK Partililer Emine Atıcı’ya da yeni dönemde başarılar dilediler. Vekiller hemen ardından da Türkiye Sakatlar Derneği’nin Niğde temsilciliğine yeni tahsis edilen dernek bürosunu ziyaret ettiler. Burada da bir süre kalan heyet engellere gerek genel yönetimlerdeki çalışmalar gerekse de yerel yönetimler olarak ellerinden gelen desteği verme çabasında olacaklarını ifade ettiler.

Yatırımcılarla sorunları konuşuldu

Bir sonraki durak ise Belediye-İş Sendikası Niğde Temsilciliği’ydi. Sendika başkanı Şaban Özkaymak ve yöneticilerle belediye işçilerinin sendikal hakları ve önümüzdeki dönemde beklenen düzenlemeleri konuşan vekiller, yeni yürütülen çalışmalarla işçilerin daha iyi bir konuma yükselmesini umduklarını kaydettiler. Vekiller akşam da Niğde Grand Hotel’de Niğde Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu, OSB yöneticileri ve işadamlarının katıldığı yatırımcılarının sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıya katıldılar. İşadamları ve yatırımcıların yanında olmaya devam edeceklerini ifade ettiler. 




Editör: TE Bilişim