AK Partili Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi’nin patates üreticilerinin don afetinden gördükleri zararların ve mağduriyetlerin giderilmesi amacıyla sürdürdükleri çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.


Vekiller önceki gün Çayırlı Belediye Başkanı Devlet Kılıç, Elmalı Belediye Başkanı Mustafa Türkan, Edikli Belediye Başkanı Ahmet Musalli ve Ovacık Belediye Başkanı Osman Kendirli’den oluşan heyetle birlikte Meclis kulisinde Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’la görüştüler.



Tarımla ilgili düzenlemelere gidildiğinde bütçe tahsisi ve zarar karşılanması onayını verecek Bakan olan Ali Babacan’la görüşerek sorunları doğrudan ileten AK Partili heyet, Babacan’ın ilgisinden de memnun kaldı. Bakan Babacan kendisine iletilen sorunları dinledi ve ellerinden geleni yapma gayretinde olacaklarını kaydetti.


Vekiller: “Yoğun mesaiye devam”

TBMM İktidar Partisi Kulisinde, Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi ile Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’la görüşen patates afetinden etkilenen beldelerin belediye başkanları da siyasi olarak ne yapılması gerekiyorsa yapıldığını ifade ederek çiftçilerin zararlarının giderilmesi için somut düzenlemelere gidilmesini umduklarını kaydettiler.

Patates konusunda kamuoyunun gayretlerini takdir ettiği Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi ise üreticilerin don afetinden gördükleri zararlardan tüm Meclis’in ve kabine üyelerinin haberdar edildiğini ve sorunun öneminin herkes farkında olduğunu vurgulayarak üreticilerin mağduriyetinin giderilmesini sağlayana dek yoğun çalışmalara devam edecekleri mesajı verdiler. 










Editör: TE Bilişim