AK Parti 24. Dönem Niğde milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi, Niğde il merkezi ilçe ve köylerden gelen misafirleri kabul etmeye devam ediyor.
 Vekiller önceki gün ise Bor ve Altunhisar heyetlerini ağırladı. Bor heyetinde Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat’a köy ve mahalle muhtarları ile belediye meclis üyeleri ve esnaf eşlik ederken Altunhisar heyetinde ise ilçe kaymakamı Selim Çomaklı, Ziraat Odası Başkanı İsmail Yazgan ve bazı vatandaşlar vardı. Ayrıca göreve yeni başlayan milletvekillerine hayırlı olsun ziyaretine gelen vatandaşlar ve yöneticiler beklenti ve sorunlarını da iletmeyi ihmal etmezken vekiller de zaman zaman sorunlara yönelik somut adımlar da atmaya başladı.
Vekillerin Komisyonları belli oldu
Öte yandan 24. Dönem AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, 24. Yasama yılında faaliyet gösterecek olan Meclis çalışmaları kapsamındaki komisyonlardan İçişleri Komisyonu’na seçildi. İçişleri Komisyonu Başkanlığına ise komisyon üyelerinin seçimi ile Niğde Valiliği görevi de yapan Muammer Güler seçildi. Milletvekili Ömer Selvi ise Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonuna seçildi.


Editör: TE Bilişim