Niğde Belediye eski Başkanı ve Milliyetçi hareket Partisi Niğde 23. Dönem Niğde Milletvekili Mümin İnan Pazartesi günü saat 13:00’da adaylığını açıklayacak…

 

Siyasi geçmişsinde 2 dönem Niğde Belediye Başkanlığı ve 1 dönemde Milliyetçi Hareket Partisi Niğde Milletvekilliği bulunan Mümin İnan Önceki gün MHP Genel Merkezinde MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ile yaptığı görüşmenin ardından aday olacağını belirtti.

 

Adaylık konusunda Niğde’de kısa zamanda geniş yanı bulurken, Mümin İnan’ın adaylık açıklaması konusuyla ilgili olarak MHP İl Başkanı Ali Güngör’e ve MHP Niğde Merkez İlçe Başkanı Yunus Yıldız’a bilgi verdi. Geçmiş dönemlerde MHP’li belediyenin ve Milletvekilliklerinin başarısından bahseden İnan “Niğde Halkı bizlere ve partimize karşı her zaman cana yakın ve samimi oldu. Emeği geçen geçmeyen herkese şükranlarımı sunar teşekkür ederim. İnanıyorum ki Haziran da yapılacak olan seçimlerde de bu duyguyu yaşayacağız” dedi.

 

Adaylığını 9 Mart Pazartesi Günü saat 13:00’da parti binasında açıklayacağını duyuran Mümin İnan, herkesi bu günde aynı duyguları yaşamak ve paylaşmak üzere davet etti.



Editör: TE Bilişim