25. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nin ardından Parlamento'ya giren milletvekilleri mazbatalarını aldıktan sonra kayıt işlemleri için Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) gelmeye başladı.

Vekiller için oluşturulan kayıt masalarında MHP Niğde Milletvekili Vedat Bayram, beraberinde MHP Niğde Merkez İlçe Eski Başkanı İmdat Yağmur ve Devlet Bahçelinin Özel Kalem Müdür Yardımcısı M. Bilal Aydın ile birlikte kaydını yaptırdı. 


Meclis personeli tarafından çiçek ve çikolata ile karşılanan  MHP adayı Vedat Bayram  mazbatasını teslim ederek, oylama ve yoklama için parmak izi verdi. Gerekli bilgi formlarını dolduran MHP'nin çiçeği burnunda Niğde  milletvekili Vedat Bayram'a milletvekili rozetini Devlet Bahçeli'nin özel kalem müdür yardımcısı M.Bilal Aydın taktı.


TBMM'de basın mensuplarının sorularına cevaplayan Vedat Bayram;  Eski bir sporcuyum, hemen onun akabinde spor akademisi mezunuyum,  spor öğretmenliği ve uzun yıllar İstanbul Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü olarak görev yaptım.  Dolayısı ile bu işin hem teorik hemde pratiğini yaptım. Türk Sporunun şuan itibarıyla yaklaşık bir 10 senedir çok ciddi düşüş içinde olduğunu hep birlikte görüyorsunuz. Spor sadece yarışmak değil ayrıca, çok dinamik, çok enerjik ilerde üretime katkı sağlayacak gençleri de yetiştirme meselesidir. Bunların tamamını yapabilmeyi çok arzuladığımızı ve bunların tamamının MHP çatısı altında daha kolay, daha iyi yapılacağına inandığımız için bu yolu tercih ettik. Büyüklerimiz de buna cevaz verdiler ve şuanda beraberiz. Daha önce İstanbul İl Müdürü olarak, bir bürokrat olarak yaptıklarımı, şimdi daha yetkili ve etkin bir görevde yapabilmeyi umud ediyorum"dedi. 

Diğer yandan, MHP Niğde Milletvekili Vedat Bayram'ın TBMM danışmanının resmen açıklanmasa da  MHP Niğde Merkez İlçe Eski Başkanı İmdat Yağmur olacağı bilgisi edinildi. 



Editör: TE Bilişim