MHP Niğde Milletvekili Vedat Bayram, 7 Haziran seçimlerinde vaatleri arasında bulunan Niğde’de sporcu fabrikası kurulması projesi ile ilgili ilk adımı attı.

Milletvekili Bayram, Gençlik Merkezi ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Olimpik Yüzme havuzunda öğrencilerle ve velilerle görüştü. Bayram, Niğde’de çocuklarımız hangi branşlara yatkın, tesislerdeki eksikliklerimizi yerinde inceleyerek Niğdeli çocuklarımızı spora yönlendireceğiz” dedi. Bayram yaptığı açıklamasında şunları söyledi; “Bildiğiniz gibi 7 Haziran seçimlerinden bu yana 2 ay geçti. Bu zaman zarfından biz Niğde ve ilçelerini gezerken seçmenlerimize bir takım taahhütlerde bulunduk. Ekonomik ve güvenlik problemlerle ilgili yapacağımız taahhütler arasında bir takım projeleri açıklamıştık. Projelerden en önemlisinden sporu geliştirme projesiydi. Bu başlık altında Niğde’de bir sporcu fabrikası kurabileceğimiz taahhütümüz vardı. Henüz hükümet kurulmamasından dolayı Niğdeli halkımız bize soruyorlar. Bizde sporcu envanterini çıkarmak üzere yüzme havuzundan başlayarak diğer branşlarla ilgili sporcularla görüşüp aileleriyle görüşmeler yapacağız” dedi.

Sporun dünya piyasasıyla ilgili bilgi veren Bayram açıklamasının devamında şunları belirtti; “Spor, dünya piyasalarında çok ciddi bir finans tabanına oturan, gelir olarak bakıldığında çok yüksek bir meslek alanıdır sağlığa katkısı yanı sıra. Çocuklarımız hangi dallarda hangi branşlara yatkın. Bu envanteri yapmak üzere İl Başkanımızla beraber çalışmayı yapıyoruz. Bundan sonra diğer branşlarda devam edeceğiz. Bunları konuşurken diğer taraftan nasıl gençlerimizi bu alanlara nasıl yönlendiririz. Bu tesislerimizde eksiklikler ne olabilir yüzme havuzunda havalandırma problemi var bu tür problemleri tespit etmek adına geziyoruz. İşimiz gücümüz Niğde’den başlayarak verdiğimiz sözü yerine getirmek için MHP olarak bu gayretleri sarf edeceğiz” diye konuştu.

Milletvekili Vedat Bayram, daha sonra futbol kurslarındaki öğrencilerle görüştü.




Editör: TE Bilişim