Milliyetçi Hareket Partisi 25. Dönem Milletvekili 1. Sıra adayı Vedat Bayram diğer adaylarla birlikte Parti içine yönelik,  Grand Hotel’de istişare toplantısı yaptı.

Haber: Selim GÖKEL
Fotoğraf-Video; Enes Can ÖZMEN

FOTOĞRAFLAR SAYFANIN ALTINDA... 

Grand Hotel’de yapılan istişare toplantısına partililerin ilgili büyük oldu. Bir çok partili konuşma yapılan salona giremezken diğer salonlarda  Vedat Bayram’ı  ve diğer adayları dinledi.

Çeşitli ikramın yapıldığı ve Vedat Bayram hakkında tanıtım slaytının da izlendiği istişare toplantısında  Niğde merkez, Bor, Altunhisar, Çamardı, Çiftlik ve Ulukışla teşkilatlarından katılanlar salonlara sığmadı.

ALİ GÜNGÖR ;  VEDAT BEYİ SPOR BAKANI OLARAK GÖRMEK İSTİYORUZ

Niğde İl Başkanı Ali Güngör;  Milliyetçi Hareket Partisi olarak 25. Dönem Niğde’den temsil edecek adaylarımız uzun bir süreçten sonra  Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli nin ve teşkilatlarımızın da görüşleri alınarak  belirlenmiştir.  MHP’den 7 Haziran seçimleri için 12 tane birbirinden değerli aday adaylarımız başvurmuştur ve 3 güzide isim MHP Adayı olarak belirlenmiştir. Bu seçimde Milliyetçi Hareket Partisini Niğde’de birinci parti yapacağız. Bu hedef doğrultusunda MHP emin adımlarla ilerleyecektir. İnşallah 8 Haziran’da Türk Milliyetçilerinin liderini Başbakan olarak görmek isteriz.  Yine seçimler sonucunda  Vedat Bayram beyi de Spor Bakanı olarak da görmek istiyoruz.

HAKAN ER; HAK OLAN DAVADA ZAFER MUHAKKAKTIR


Hakan Er ; Sayın il başkanım , ilçe başkanlarım , değerli dava arkadaşlarım . Şundan emin olunuz ki Niğde 3-0 bekliyor bizlerden sizlerde inanın buna burada bayrak yarışı emeği geçen kıymetli abilerimize saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Asıl olan sizlersiniz sizlerin vekilliğinize talibim davanın sahibi haktır, hak olan davada zafer muhakkaktır’ dedi.

DR. MURAT IŞIKLI;  SİZLER OLDUĞUNUZ SÜRECE, 3 -0 YAPACAĞIZ

Dr.Murat Işıklı; 7 Haziran bizim var olma ve yok olma davamızdır biz burada 500 yıllık Türk Tarihinin temsilcileriyiz. Bazılarına inat 3-0 galibiyeti görüyorum . Bizi bir kılan Türk- İslam sentezidir. Sizler var olduğunuz sürece 3-0 yapacağımıza inanıyorum.

BAYRAM;  BU BADEM BIYIKLILARDAN KURTULACAĞIZ

Niğde Milletvekili 1. Sıra adayı Vedat Bayram ise istişare toplantısında yaptığı konuşmada ;  İstanbul’deki devlet görevimizden sonra,  Türk Milliyetçiliği mücadelesini  İstanbul’da yapıyorduk.  Niğde fakir bir memleket,  dağlık taşlık bir arazi. Az evvel gördüğünüz gibi hizmetlerimiz yaptık. Dün Bor ve Niğde teşkilatlarımızda bahsettiğimiz gibi,  elimizi Niğde’den hiç çekmedik.  Buna şahit olan onlarca yüzlerce şahidimiz var. Burada hiçbir arkadaşımızın kalite olarak birbirinden hiç farkı yoktur.  Rahmetli Başbuğumuzun bize aşıladığı bu yolda Allah bize bu fırsatı verdi.  Niğde’ye kadar geldik. Biz bu kıymetli arkadaşlarımız ile bu yola devam edeceğiz.  Türk Milletini felakete götüren, bu badem bıyıklılardan kurtaracağız. Ben size güveniyorum, birlikte bu yolu yürürsek, teşkilat mensubu arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bütün Niğde akın akın gelerek bugün Grand Hotel’de onlara gereken cevabı vermiştir.  Bana ne söylüyorsunuz emrinizdeyim.  Cumartesi günü  İstanbul’dan 100 araçla geleceğim.  Herkese iktidar yürüyüşümüze destek vermeye davet ediyorum” dedi.

 

İstişare toplantından sonra, çeşitli ikramlar yapıldı, fotoğraflar çektirildi ve topluca parti binasına gidildi.

 

 

 

http://www.borhaber.net/siyaset/vedat-bayram-in-istisare-toplantisi-izdihami-h16380.html

Posted by Bor Haber on 12 Nisan 2015 Pazar
Editör: TE Bilişim