Seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi dur durak bilmeden bütün Kasaba ve Köyleri tek tek geziyor.

Milliyetçi Hareket Partisi seçim çalışmaları için gittiği Semender, Uluağaç, Kiçağaç, Yarhisar, Çavdarlı, Degirmenli, Himmetli, Çayırlı, Dundarlı, Hacıbeyli, Dikilitaş'ta halkla ve esnafla kucaklaştı.

Halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayı Vedat Bayrama, Erkan Özcan isimli bir vatandaşın ''Halkın sizin gibi dik duran insanlara ihtiyacı var. Biz sizin seçilmenizi istiyoruz. MHP den 2 istiyoruz 3 istiyoruz. 1 Kasımda inşallah bu isteklerimiz sandığa yansır.'' şeklinde konuşması dikkatleri çekti.

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayı Vedat Bayram '' Hemşehrilerimizin bu ilgisi beni çok onurlandırıyor. Allah sizi başımızdan eksik etmesin. 7 Haziran seçimleriyle şimdiki seçimleri kıyaslıyorum, Halkımız bilinçlendi artık bunu çok iyi biliyorum. Herkes 1 Kasımda Ülkemizin Geleceğine oy atacağının farkında. Ölen şehitlerimiz içimizi burkuyor. Her zaman söylüyorum bunu ne Askerimiz, Polisimiz şehit olsaydı. Nede bende burada çıkıp bu konuşmaları yapıyor olmasaydım. Milletvekili seçilmişim seçilmemişim önemli değil Askerimiz, Polisimiz, Vatandaşımız, Köy Koruyucularımız ölmesin ben seçilmesem de olur. Yeter ki Ülkeme en ufak bir zarar gelmesin.

Allah izin verirse tekrar Milletvekili olursam, Gençlik ve Spor Bakanlığı Niğdeye düşecek. Ben göreve hazırım. Bütün sözlerimin arkasındayım. İçinde alışveriş merkezlerinin, spor salonlarının, otoparkın olduğu Akılı bir stadyum yaptırcağıma emin olabilirsiniz. Size söz veriyorum 10 bin Niğdeli gencimiz ben Gençlik ve Spor Bakanı olursam çalışacağı yerler hazır. Bunu da buraya yazın.'' dedi.

Editör: TE Bilişim