Son günlerde birçok vatandaşın ortan sorunu olan ve çukurlardan geçilmeyen Niğde kaldırım ve yolları Milliyetçi Hareket Partisi Niğde Merkez İlçe Teşkilatı gündeme taşıdı ve “Vatandaşın oyları caddelerde oluşan su göletlerinde boğuldu, çamur deryası içinde kayboldu” dedi.

 

Niğde’nin kaldırım ve yeni dökülen asfaltlarının adete köstebek yuvasına döndüğüne işaret eden Milliyetçi Hareket Partisi Niğde Merkez İlçe Teşkilatı Başkanı İmdat Yağmur,  “Vatandaş Belediyeleri ve Belediye Başkanlarını kendi şehrine daha iyi hizmet etmeleri için seçerler.  Niğde’de ise durum bakıyoruz ki tersine işliyor. Vatandaş ne kaldırımlarda nede yeni dökülmesine rağmen çamura dönen caddelerde yürüyebiliyor. Trafikte seyir eden araçların sürücüleri ise aracının çukurlara düşmemesi için ayrı bir çaba harcıyor. Uzun zamandır bu manzara neredeyse aynı.  Vatandaşın hizmet beklediği AKP yönetimindeki Niğde Belediyesi ve yöneticilerinden ise ses çıkmıyor. Mağdur olan vatandaş her gün daha da mağduriyet yaşarken hizmet için geldiklerini söyleyip sadece koltuk işgal eden yöneticilerin buna tepkisiz kalınmasını ise kabul etmek mümkün değil” dedi.


VATANDAŞ MHP’Lİ BELEDİYEYİ ÖZLÜYOR

“Kime sorsak belediyenin işleyişinden ve yerine getiremediği hizmetlerden şikayetçi” diyen İmdat Yağmur “Kimse oyunu aldığı bu vatandaşı yok sayamaz. Yerel seçimler öncesi verilen vaatlerin neredeyse hepsi unutuldu. Caddeleri pırıl pırıl yapacaklarını yenilenmedik asfalt kaldırım kalmayacağı sözünü veren yöneticiler, ne değişti de bu sözlerini unuttular. Daha yeni dönemde hatta geçtiğimiz yıl içinde dökülen ve milyonlarca TL harcanan asfalt yolların durumu şimdi içler acısı. Niğde- Bor arasındaki durumun ise şehir merkezinden hiç farkı yok. Kazaların olması can ve mal kayıplarının artması içten bile değil. Bu durumu kabul edip susmayı doğru bulmuyoruz. Vatandaşlarımız adına sürdürdüğümüz mücadelelerimize devam edeceğiz. Vatandaşımız Milliyetçi Hareket Partisi ile 2 dönem hizmet veren Niğde belediyesinin eski günlerini özlüyor. İnşallah vatandaşımızı bu mağduriyetten yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi ile kurtaracağız. Vatandaşlarımız bizlere bu konuda inansın ve güvensin yeter” diye konuştu.

“KADINLAR TOPLUMUN TEMELİDİR”

Ayrıca 8 Mart dünya kadınlar günü münasebetiyle bu günün tüm kadılara hayırlı olmasını belirten başkan İmdat Yağmur “Kadınlarımız toplumun temelidir. Bunun en güzel örneklerini tarihimize baktığımızda fazlası ile görmek mümkündür. Kadına şiddete karşı olduğumuzu ve kadınlarımızın bu toplumda çok daha fazla yer bulmaları gerektiğine inanarak bu anlamlı günün tüm kadınlara hayırlı olmasını diliyor ve kutluyorum” dedi.





Editör: TE Bilişim