Vatan Partisi Niğde İl Başkanı Z.Cem Yıldırım yaptığı basın açıklamasında; 15 Şubat Pazar günü Ankara’da yapılan olağanüstü kurultayda oy birliğiyle kabul edilen Vatan Partisi tabelasını dün parti binamıza astık ve ilk üye toplantımızı yaptık.

Şimdi, Aslanlı Yol’dan başlattığımız iktidar yürüyüşümüz daha büyük bir heyecan, azim ve kararlılıkla devam ediyor.

BİZ VATAN’DA İŞ BAŞI YAPIYORUZ

Vatanseverlerin birleşeceği yuva hazır. Biz Vatan’da işbaşı yapıyoruz.

Vatanımızın bölünmez bütünlüğünü, milletimizin birlik ve beraberliğini, ülkemizin bağımsızlığını savunanlara, üretim ekonomisi diyenlere, “aslolan vatansa gerisi teferruattır” diyenlere kapımız açık.

 Biz Vatan Partisi olarak Bandırma Vapuruna bindik, Ankara Kalesi’ne yürüyoruz. Gelin bağımsız, başı dik, özgür ve halkçı Türkiye’yi, Gülümseyen Türkiye’yi birlikte kuralım.

FIRAT YILMAZ ÇAKIROĞLU’NU  UNUTMAYACAĞIZ.
 Bu arada, Ege Üniversitesinde çıkan bir kavgada bıçaklanarak öldürülen, Atatürk’e ve bayrağımıza sahip çıkan kardeşimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu için Allah’tan rahmet ailesine başsağlığı diliyoruz. Fırat Yılmaz’ın bilim yuvası üniversitemizde öldürülmesi sağ sol meselesi değildir. PKK tarafından hedef gösterilmesi sonucu kaybettiğimiz Fırat Yılmaz’ı unutmayacağız.

Önceki gün, Suriye’deki Süleyman Şah Türbesinin boşaltılması esnasında şehit olan astsubayımızı da saygıyla anıyor, ailesine ve sevenlerine sabır, Allah’tan rahmet diliyoruz.

ŞÜLEYMAN ŞAH TÜRBESİ’NİN BOŞALTILMASINI NOT ETTİK
Süleyman Şah Türbesi’nin boşaltılması olayı gösterilmeye çalışıldığı gibi bir kahramanlık değil, bir toprak kaybı ve türbenin bulunduğu toprak parçasının bölgedeki terör örgütlerine terk edilmesidir. Türkiye kendi topraklarını bile koruyamaz duruma düşmüştür. Vatan Partisi olarak bunu not ediyoruz ve affetmeyeceğiz.

“Eğit Donat Protokolü” ise bir ihanet protokolüdür. Bir zamanlar mazlum milletlere örnek olan ülkemiz bugün komşu ülke Suriye’de iç karışıklık çıkarmak üzere Kırşehir ilimizde terörist eğitiyor. Bu kabul edilemez. Emperyalist ülkeler menfaatine terörist eğiterek işlenecek suçlara alet olmayalım.

Hem ülkemizdeki hem de bölgemizdeki teröre ve terör örgütlerine karşı ancak Suriye, Irak, Azerbaycan ve İran’la işbirliği yaparak güvenliğimizi sağlayabiliriz. Şu asla unutulmamalıdır ki Suriye’nin bölünmesi aslında Türkiye’nin bölünmesidir.”dedi. 

Editör: TE Bilişim