Vatan Partisi Niğde İl Başkanı Z.Cem Yıldırım Ankara'da yaşanan terör olayını değerlendirdi.


İl Başkanı Z.Cem Yıldırım açıklamasında; 10 Ekim Cumartesi günü başkent Ankara’da, Ankara Garı önünde gerçekleştirilen iki ayrı bombalı saldırıda 105 vatandaşımızı kaybettik. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun.
 

Bombalı saldırıyla; Milletimizin birliği, toprak bütünlüğümüz ve Cumhuriyetimiz hedef alınmıştır.

Saldırı, bölücü terör örgütüne karşı Türk Silahlı Kuvvetlerimizin 24 Temmuz’dan itibaren başlattığı başarılı ve sonuç alıcı vatan mücadelesinin durdurulmasına, Suriye kuzeyindeki koridorun tamamlanmasına ve seçimlere yöneliktir. “Açılım”ın devam ettirilmesi istenmektedir.

TSK’nin bugün de devam eden başarılı mücadelesinin ardından, Rusya’nın da Suriye’de devreye girmesiyle, bu senaryoların başarı şansı kesinlikle ama kesinlikle bulunmamaktadır.

Çözüm birlik içinde olmak, sağduyulu davranmak ve seçim sandığından, bu saldırılara karşı Türk Ordusunun arkasında sıkı sıkıya duracak bir hükümet seçeneğini çıkarmaktır.

Türkiye’miz bu badirelerden ancak halka dayanan güçlü devletle çıkabilir.

1 Kasım’da yapılacak seçimler bu açıdan bakıldığında Türkiye için tarihi bir fırsattır.

Türkiye, AKP iktidarından 1 Kasım’da yapılacak seçimlerle kurtulmalı ve içinde Vatan Partisi’nin de yer alacağı Milli Hükümet kurulmalıdır. Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün, tıpkı, milli mücadele döneminde yaptığı gibi.

Dün Ergenekon’dan nasıl çıktıysak, mazlum milletlere de örnek olan Kurtuluş Savaşını nasıl kazandıysak bugün de başarırız. Kuşkusuz başaracağız" dedi. 


Editör: TE Bilişim