Vatan Partisi Niğde İl Başkanı Z.Cem Yıldırım yaptığı basın açıklamasında 7 Haziran 2015 Genel Seçimleri partisi açısından değerlendirdi

Z.Cem Yıldırım açıklamasında; 7 Haziran 2015 Pazar günü, 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri yapıldı. Vatan Partisi, eşit ve adil koşullarda yapılmayan bu seçimlerde, hem Türkiye genelinde hem de Niğde’de beklediği oy oranına ulaşamadı.

Vatan Partisi olarak seçim süresince, “Açılım” adı altında bölünme senaryolarına karşı vatanımızın bütünlüğünü,  borçlanma, ithalat ve tüketim ekonomisi yerine üretim ekonomisini, ülkemizin bağımsızlığını ve Atatürk Devrimlerini içeren programımızı anlattık.  Yüzde 0.5 oyla bugüne dek elde ettiğimiz başarıları, meclise girdiğimiz takdirde yapacaklarımızı açıkladık. Türkiye’mizin adım adım bugüne nasıl geldiğini ifade ettik.  Programımıza, açıklamalarımıza ve dik duruşumuza Niğde halkımızın bir itirazı olmadı, kabul gördü hatta alkışlandı.

Fakat son haftaya girilirken “Aman oyları bölmeyin” propagandası seçmenimizin üzerinde etkili oldu ve Vatan Partisi’nin önü kesildi.  “Aman oylar bölünmesin” diyenlerin de desteğiyle, vatanı birleştirenler yerine vatanı bölmek isteyenler meclise taşındı.  

Böylelikle ülkemiz seçim öncesine göre daha zorlu bir dönemece girdi. “Açılım” adı altında vatanımızın bölünmemesi, “Türk Milleti” kavramının Anayasamızdan çıkarılmaması ve borç batağındaki ekonomimizi esenliğe kavuşturmak için Vatan Partisi olarak mücadeleyi bırakmıyoruz.

Ermeni soykırımı yalanlarını nasıl çürüttüysek, işgal edilen adalarımız için nasıl kavga verdiysek, Silivri duvarlarını yıkıp vatanseverleri nasıl dışarıya çıkardıysak bugün de aynı noktadayız. 8 Haziran’dan bu yana kaldığımız yerden aynı kararlılıkla devam ediyoruz. Barajları yıkıp meclise girene ve milli hükümeti kurana dek mücadelemizi sürdüreceğiz.  Vatan nöbetine devam ediyoruz. Üreten ve Birleşen Türkiye’yi kuracağız.

Seçim süreci boyunca gecesini gündüze katarak çalışan, gayret sarf eden, partimize maddi manevi her türlü desteği veren, katkı yapan üye ve dostlarımıza, ayrıca partimize oy veren değerli Niğdelilere en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz”dedi

 

Editör: TE Bilişim