Niğde Ülkü Ocakları Yönetimi geçtiğimiz akşam geniş bir iştişare toplantısı düzenledi.
 
Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Olcay Kılavuz'un da katıldığı Niğde Ülkü Ocakları Yönetim Toplantısı geçtiğimiz gün saat 20.00’de Niğde Üniversitesi Kültür Sanat Evi'nde yapıldı. İştişare toplantısında Niğde Ülkü Ocakları'nın gerçekleştirilecek programları detaylı bir şekilde görüşüldü.
 
Toplantıda ayrıca Niğde Ülkü  Ocakları’nın teşkilat yapısını güçlendirmek amacıyla önemli kararlar alındı. Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Olcay Kılavuz toplantıda yaptığı konuşmada, “Niğde Ülkü Ocakları'nda başkan olarak görev yaptığımdan bu zamana teşkilatın güçlenmesi için elimden gelen gayreti gösterdim ve önemli çalışmalara imza attık. Ben görevimi değerli ülküdaşım Yasin Bulat'a devrederken ondan tek istediğim şey kendine iyi yetiştirmiş bir yönetim oluşturmasıydı. Görüyorum ki Yasin kardeşim bunu başarmış. Kendi yönetimini çok güzel bir şekilde seçmiş.Bu yönetimle daha büyük başarılara imza atacağına inanıyorum” dedi.
 
Niğde Ülkü Ocakları Başkanı Yasin Bulat da, “ Görevi Sayın Olcay Başkanımızdan devralırken Niğde’de yükselmiş olan ülkücü hareket bayrağını nasıl daha çok yükselteceğimizi düşündüm. Olcay Başkanımız sağolsun görevi devraldığım günden beri yardımlarını hiç bir şekilde esirgemedi.Biz yeni yönetimimizi oluşturana kadar hep yanımızda oldu. Kendini yetiştirmiş, her biri alanında uzmanlaşmış bir yönetim oluşturduk. Bu yönetimimizle ve değerli Olcay Başkanımızın da desteğiyle Niğde’deki ülkücü hareket bayrağını daha da yükseklere taşıyacağız” dedi.  
 
Haber Kaynak: Yeni Yıldız Gazetesi
Editör: TE Bilişim