Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz MHP'den aday adaylık başvurusunu yaptı. Hemşerimiz Olcay Kılavuz hangi şehirden aday olacak?


Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz’un MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin bizzat talimatıyla başvuru yaptığı ve Ülkü Ocakları Genel Başkanlık görevinin de devam edeceği öğrenildi.

Kılavuz'un Adaylık başvurusunda İl ve seçim bölgesi belirtmeyen Kılavuz’un nereden aday gösterileceği ise MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin kararına bırakıldı.

Parti kaynaklarından edindiğimiz bilgiye göre Genel Başkan  Olcay Kılavuz'un Niğde'den aday olmak istediği ancak  MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Ankara'dan göstereceği tahmin  ediliyor. 


Olacay Kılavuz Kimdir?

Olcay Kılavuz, 18 Ekim 1985 Niğde ilinin Çiftlik ilçesinin Azatlı kasabasında doğdu. Olcay Kılavuz, ilk ve orta öğretimini Niğde’de, Faik Şahenk Anadolu Teknik Lisesi’nden ve Niğde Meslek Yüksek Okulu İnşaat bölümünden mezun oldu. Niğde Üniversitesi BESYO Spor Yöneticiliği bölümünde de 2015 yılında mezun olan Kılavuz, Spor Bilimleri alanında Yüksek Lisans eğitimini tamamladı. Ülkü Ocakları teşkilatları içerisinde aktif olarak görevler alan Olcay Kılavuz, 2006-2010 yılları arasında Niğde Ülkü Ocakları Başkanlığı, 2010 yılında Üniversitelerden ve Orta öğretimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı ve 2011 yılında Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı’na atandı. 10 Mayıs 2012’den itibaren Ülkü Ocakları Genel Başkan vekilliğini yürüten Olcay Kılavuz, 9 Aralık 2012 itibariyle Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanlığı’na atandı. Halen Genel Başkanlık vazifesini devam ettirmektedir.
 
Editör: TE Bilişim