Tümsiad Niğde Temsilcisi Celal Kaya Cumhuriyetimizin 87. yıldönümü sebebi ile bir mesaj yayınladı.
 
“Cumhuriyet, savaştan yeni çıkmış, yorgun ve yoksul bir ülkenin kendi küllerinden içindeki sönmeyen devlet olma ateşinden tekrar büyük devletin yükselişidir.
 
Cumhuriyet, milletimizin ve ülkemizin yok olmama mücadelesini başarması için yeni bir ruh ve hareket getirmiş ve yeni idealler koymuştur. Bu idealler en önemlisi müreffeh Avrupa toplumlarını geçme konusunda  kararlılığını hiçbir zaman yitirmeden  azimle yürümektir.

             “Türkiye Cumhuriyeti”nin korunması ve yaşatılmasında hepimize görevler düşmektedir. Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyetle yaktığı aydınlanma meşalesini söndürmeden taşıyacak ve Cumhuriyetimizi sonsuza kadar yaşatacağız.” “Cumhuriyeti korumak ve gelecek nesillere taşımak hepimizin görevidir. Cumhuriyeti yüceltmenin, bir refah toplumu oluşumu sorumluluğu hepimizin sırtındadır. Ortak paydamız Atatürk’ün en büyük eseri olan demokratik ve lâik Cumhuriyeti sonsuza dek yaşatmaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, acısı yüreğimizde çok taze olan Mehmetçiklerimiz ile ebediyete intikal etmiş şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz şükran duyguları ve rahmetle anıyor, halkımızın cumhuriyet bayramını en içten dileklerimle kutluyorum”
 
Editör: TE Bilişim