MHP, Bor İlçe Başkanı Mustafa Tecimer, Bor Halkına “Millet ve Devlet Bekası için Güçbirliği” çağrısı yaptı ve bütün vatandaşlarımızın Kurban Bayramını kutladı.
 MHP Bor İlçe Başkanı Mustafa Tecimer yaptığı açıklamada, İlçe Teşkilatındaki, Bayramlaşma programının Kurban Bayramının 4. Günü, 19 Kasım 2010 Cuma günü,  saat 13:00 da yapılacağını ve bütün vatandaşlarımızın davetli olduğunu söyledi.
 Bayramların, sevgiyle, muhabbetle, kucaklaşma ve dayanışma  günleri olduğunu, belirttiği açıklamasında Tecimer ; Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin 31 Ekim 2010 tarihinde Ankara'da gerçekleşen, “Millet ve Devlet Bekası İçin Güç Birliği' toplantısında  dile getirdiği ve uygulamaya koyduğu  gibi, Bor İlçemizde de, Türkiye’nin onurlu ve huzurlu geleceği için aynı duyguları, hassasiyetleri ve endişeleri paylaştığımız, kutlu  davamızın mücadele tarihinde aramızda bulunmuş, emeği ve hizmeti geçmiş, ancak çeşitli nedenler ile ayrı ve uzak kalmış, bütün dava arkadaşlarımı, başka partilerde bulunmuş veya oy vermiş, bütün hemşerilerimizi bu gün ülkemizin içinde bulunduğu yol ayrımında Milliyetçi Hareket Partisi’ne omuz vermeleri, görev almaları, bayram gibi bir günde  gönüllerinde yer açmalarını diliyor ve herkesi partimizin bayramlaşma programına davet ediyorum” dedi.
 Tecimer açıklamasının devamında;  “Bu güzel bayram günlerinde herkesi sevgi, saygı ve muhabetle kuçaklaşmaya çağırıyorum. Dayanışmamız, birbirimize olan yakınlığımız en büyük güç kaynağımızdır. Huzur, sağlık ve mutluluk içerisinde daha nice bayramlara, sevdiklerinizle beraber ulaşmayı, Yüce Allah’tan niyaz ediyor. Bu duygularla Aziz Milletimizin ve tüm Bor Halkı’nın Mübarek Kurban Bayramını kutluyor, sevgi ve saygılar sunuyorum” şeklinde konuştu.
 
Editör: TE Bilişim