Alt yapısını tamamladığı bütün cadde ve sokakların asfaltlama çalışmalarını gerçekleştiren Niğde Belediyesi, Süleyman Fethi Caddesini asfaltladı.

Niğde de ilk kez uygulanan asfaltlama sistemi aynı şekilde Adana caddesi olarak bilinen Çimento Fabrikası bölgesinde de devam ediyor. Doğalgaz, enerji hatları, su, kanalizasyon ve yağmur suyu hattı çalışmalarını tamamlayan belediye, Süleyman Fethi Caddesinin asfaltlanmasını sağladı.

Çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirten Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “Süleyman Fethi Caddesinde temelli asfalt çalışmamız tamamlandı. Asfaltlama çalışmalarımıza hava şartlarımız doğrultusunda devam ediyoruz. Bu caddenin asfaltıda ihale kapsamında Aydın inşaat tarafından yapıldı. Süleyman Fethi Caddesinin doğalgazla ilgili, kanalizasyonla ilgili hem içme suyuyla ilgili alt yapısını tamamen bitirdik. Ardından da asfaltlama çalışmalarını gerçekleştirdik. Adana caddesinde ki çalışmamız devam ediyor.  Halkımıza en iyi hizmeti sunmak için gece gündüz çalışmalarımı hız kesmeden sürdürüyoruz” dedi.






Editör: TE Bilişim