Alt yapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokakların üst yapısı da şehre yakışır hale getiriliyor.
Cadde ve sokakları yenileme çalışmalarına alt yapıdan başlayarak devam eden Belediye, bir çok cadde ve sokağın asbestli içme suyu hatlarını, kanalizasyon ve yağmur suyu şebekelerini yeniledi ve günlerce değil yıllarca hizmet verecek duruma getirdi. 
Şehir merkezinde doğalgaz, elektrik hatları, su hatları, kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarını tamamlayan belediye sağlam bir alt yapı oluşturduktan sonra üst yapı çalışmalarını sürdürüyor. Belediye binası çevresinde ki sokaklarda da düzenleme çalışması yapılarak, elektrik hatlarının yer altına alınması sağlandı, araç yolları genişletildi. Devlet hastanesi acil girişi tarafında olan Sağlık sokakta yapılan çalışmalarla sokağın araç yollarının genişletilmesi sağlanarak, yaya kaldırımları yapılmıştı. Diğer yandan endüstri meslek lisesi yanından geçen Postane sokağın da araç yolu genişletilerek, elektrik telleri yer altına alındı, halkın rahatça yürüyebileceği yaya kaldırımları oluşturuldu. Şehir merkezinde ki sokakların ve caddeleri alt yapısından itibaren baştan aşağı yenileyen Belediye, Şerifali sokağın yaya kaldırımlarını oluşturarak, asfaltlama çalışmalarını yaptı. Endüstri Meslek Lisesi yanında bulunan Postane sokakta ki asfaltlama çalışmalarını geçtiğimiz günler içerisinde tamamlayan Belediye, Şerifali sokak ve acil girişi tarafında ki Sağlık sokağında asfaltlanmasını sağladı.
Belediye binası çevresinde de yapılan düzleme çalışmalarından dolayı Başkan Akdoğan'a teşekkür eden vatandaşlar sokakların güzelleştiğini ifade ettiler.
 
Editör: TE Bilişim