Sitemizde ve diğer bazı gazetelerde yer alan Niğde Ziraat Odası Başkanı Bayram Ali Özdemir’in kendisini arayarak istifasını istediği ve oda seçimlerine müdahele edildiği iddialarına karşı Milletvekili Muharerrem Selamoğlu basın açıklaması yaptı.
 
Ak Parti Milletvekili Muharrem Selamoğlu’nun açıklaması aynen şu şekildedir.  
 
“Sevgili Hemşerilerim,
 
         07.12.2010 tarihinde ilimiz yerel basınında yer bulan Niğde Ziraat Odası Başkanı Bayram Ali Özdemir’in açıklamalarını okuyunca hayretler içerisinde kaldım. Haberi okur okumaz kendisini telefonla arayarak kendisiyle ne zaman beyanatına konu olan şekilde bir konuşma yaptığımızı kendisine sordum. Kendisi benimle 2,5 – 3 yıl önce bir konuşma yaptığını, bu konuşma sırasında kendisinden böyle bir talepte bulunduğumu söylemesi beni bir kez daha hayretler içerisinde bıraktı.
 
         İlimin çiftçilerinin haklarını korumak, vizyonlarını genişletmek, varsa çözüm önerileri sunması gereken bir oda başkanının, yeni seçim dönemi içerisinde yalana sarılarak bir medet ummasını yadırgıyorum.
 
         Kendisinin yalan yanlış beyanlarının devamı durumunda yasal haklarımı hukuk önünde sonuna kadar kullanacağımı kamuoyuna saygıyla duyurur, bu vesileyle tüm hemşerilerime selam ve saygılarımı sunarım.”
 

KONU İLE İLGİLİ ÖNCEKİ HABERLERİMİZ İÇİN LİNKLERE TIKLAYIN...

http://www.borhaber.net/siyaset/usanmaz-baskilardan-usandi.htm

http://www.borhaber.net/siyaset/bir-siyasi-baski-sikayeti-daha.htm


Editör: TE Bilişim