“Gayret bizden, nasip Allah’tan”   diyerek MHP’den aday adayı olan “Halkın Adamı” Servet Yüksel aday adaylığı boyunca  MHP teşkilat ve yan kuruluşlarının ziyaretlerinin yanında daha çok çarşıda, pazarda, esnaf dükkanında halk ile birlikte oluyor.

  

Çok genç yaşlardan beri Milliyetçi Hareket’in içinde bir nefer gibi hizmet eden  MHP Aday Adayı Servet Yüksel  bulunduğu her ortamda  hemşerilerini dinliyor, onların dertleri ile dertleniyor.

 

Hemşerilerinin Milletvekilliği sorumluluğu  ve bilinci üzerinde sık sık dert dinleyen onların kaygılarına şahitlik eden Servet Yüksel; Ben dün nasıl bir Servet Yüksel isem, bugün aday adaylığım sürecinde yine aynı Servet Yüksel’im, halkım gibi düşünen, halkım gibi yaşayan biriyim. Allah nasip ederde aday olursam da,  milletime vekil olursam da,  aynı Servet Yüksel olacağımdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

 

ASIL OLAN SEVGİDİR

 

“Halkın Adamı Hakkın Aşığı” sloganı ile  herkesin sevgisini kazanan Servet Yüksel açıklamasının devamında; “Önemli olan şu geçici dünyada hoş bir seda bırakmaktır.  Hayatıma anlam katan davam;  İslam Ahlak ve Fazileti, Türklük Gurur ve Şuurudur.  Makamlar mevkiler gelip geçidir, asıl olan sevgidir, derinleşen, ebedileşen muhabbetlerdir. İslam’a olan sevgim, Milletime olan sadakatim, Cumhuriyetimize olan bağlılığım. Turan’a olan inancım. İçinden çıkmakla gurur duyduğum bu topraklara olan borcum. Yaşamıma anlam katıyor, hedeflerime ülküme mana veriyor, ilham kaynağım oluyor. Bu şuurla milletimin karşısındayım ömrüm olduğu sürece de aynı inançla, aynı duruşla yine yanınızda, yine birlikte  olacağım” dedi.

 

 Haber: Selim GÖKEL

 

Editör: TE Bilişim