31 Mart Yerel Seçimler sonrası Ak Parti'den Bor Belediye Başkanı seçilen Serkan Baran bugün Bor  İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını aldı 

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan 31 Mart 2019 Mahalli İdareler seçiminde Ak Parti'den Bor Belediye Başkanı seçilen Serkan Baran  Bor İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakimi Enbiya Öztürk'ten aldı. Ak Parti Belediye Başkanı Adayı olarak girdiği yerel seçimleri kazanan Bor ilçe Belediye Başkanı Serkan Baran, Ak Parti Niğde Milletvekilleri Yavuz Ergun, Selim Gültekin, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir,  belediye meclisi üyeleri, partililer ve vatandaşlarla Bor Adliyesi'ne giderek İlçe Seçim Kurulu'ndan mazbatasını alan Serkan Baran, daha sonra belediyeye binasına geçti. Baran burada görevi Sıtkı Erat’tan devraldı.

Bor Belediye Başkanlığı mazbatasını alan Serkan Baran; Bu görevi bana bana veren, bana güvenen başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, milletvekillerimiz, il başkanım ve ilçe başkanım, parti yöneticilerim ve bizleri hiç yalnız bırakmayan partililerimize ve saygıdeğer hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Bir özel teşekkürü ise eşim Özgü Baran, Annem, Babam ve kardeşlerim hak etmektedir. Sağolsunlar var olsunlar" dedi. 

Serkan Baran, bu saatten sonra aldıkları sorumluluğun bilincinde olduğnu belirtiği açıklamasında; "Bor İlçemize 5 yıl süre ile belediye başkanlığı yapmak için saygıdeğer halkımız yetki verdi. Bu yetkinin öneminin farkındayım. Yapacak çok işimiz var, bunları seçim propaganda döneminde halkımıza deklere ettik. Seçilmekle de onayını almış olduk. Bana ve ekibime güvenen sevgili hemşerilerimize minnettarım. Güzel bir Bor, daha iyi yaşanır Bor, mutlu bir Bor için gece gündüz çalışağız. Herkese hayırlı olsun" dedi. 

 
Editör: TE Bilişim