AK Partili milletvekili adaylarının seçim çalışmaları kapsamındaki halk buluşmaları ve inceleme gezileri devam ediyor. Milletvekili adayları Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi’nin yanı sıra İl Başkanı Muzaffer Şahiner, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Erdoğan, İl Genel Meclis üyeleri Ferhat Kavaklıoğlu, Tevfik Avanoğlu, Ali Uğurlu ve Sabri Bozdağ ile Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat ve Bor ilçe başkanı Yavuz Ergun’un da katıldığı önceki günkü gezinin durağı Bor ve Ulukışla’ya bağlı bazı köylerdi.
 
Altaylılardan AK Partililere tam destek
Aday tanıtımının yanı sıra sorunları dinlemek amaçlı gezide AK Partili heyet Emen, Seslikaya, Badak, Altay, Güney, Kolsuz, Karacaören ve Bereke’de bazı incelemelerde bulunurken ziyaret edilen pek çok köy ve kasabada AK Partililere tam destek çıktı. Ulukışla’ya bağlı Altay Köyü de bunlardan biriydi. 50 yılı aşkın tarihlerinde en çok hizmeti AK Parti’den aldıklarını ifade eden Altaylılar 8,5 yılda hiçbir ayrımcılığa uğramadıkları AK Parti yönetiminden memnun olduklarını ve tam destek vermeye devam edeceklerini belirttiler.
Milletle buluşmalarında karşılaştıkları ilgi ve destekten çok memnun olduğunu belirten Alpaslan Kavaklıoğlu “Bu ziyaretlere bilhassa sorunları dinlemek ve yerinde görmek için bir fırsat olarak bakıyoruz. 12 Haziran’dan hemen sonra başlatacağımız hizmet hamlelerinde hız kaybetmemek için Niğde’nin sorunlarını şimdiden masaya yatırmanın gayretindeyiz” diye konuştu.
 
Selvi ustalık dönemi için destek istedi
Millete efendi değil hizmetkâr olmaya aday olduklarını ifade eden Ömer Selvi, AK Parti’nin Türk siyasi hayatına yeni bir söylem getirdiğini kaydetti. Selvi, AK Parti ile birlikte artık milletin devlet üzerinde egemenliğinin söz konusu olduğunu sözlerine ekledi. AK Parti hükümetinin sağlık ve sosyal alanlarda yaptığı başarılı çalışmalardan bahsederek sözlerini şöyle sürdürdü: “Allah korusun acil bir hastalık söz konusu olsa ambulanslar geliyor hastaya hemen müdahale ediyor. Sağlık güvencesi var mı yok mu bakmadan herkes sağlıktan yararlanıyor. Zaten milletimizin sağlıktan yoksun kalmaması için yeşil kart olanakları da sonuna kadar kullanılıyor. Bundan önce 10 yıl önce böyle bir hizmeti ancak hayal ediyorduk. Ama bugün bunu yaşıyoruz. 13 bin 500 kilometre duble yol yaptı bu hükümet. Başımızı göğe erdiren büyük bir lider var. Bu lideri desteklememiz lazım. Büyük düşünmediğimiz zaman çok şey kaybederiz. Bugün ustalık dönemimiz. Milletvekilleri ve Sayın Başbakanımızın ustalık dönemi. Bu ustalık dönemimizde büyük düşünmemiz gerek” diye konuştu.
 
 
Editör: TE Bilişim