AK Parti Milletvekili Ömer Selvi, seçildikten sonra ilk mesajını yayınladı.
 
Selvi mesajında, kendilerinin milleti en iyi şekilde temsil etmekle vazifeli vekiller olduklarının bilincinde olarak, millet eksenli bir siyaset çizgisi takip edeceklerini ve bu millete olan borçlarını ödeyebilmek için de bugünden itibaren verimli ve etkili bir dönem geçireceklerini ifade etti. Selvi, Niğdelilere bir kez daha güven ve istikrardan yana tercih kullandıkları için müteşekkir olduklarını ifade ederek oy versin vermesin tüm Niğdelilerin milletvekili olarak bundan böyle hizmetin adresi olmaya devam edeceklerini vurguladı.
 
Milletle kader çizgimiz bir
“AK Parti artık bizlerle birlikte bu milletin gözündeki tek umut ışığı olmaya devam edecek” diyen Selvi, sözlerini şöyle sürdürdü: “12 Haziran tarihini hiç unutmayacağız. Bu tarih Niğde’nin kadirşinas insanlarının bizlere teveccüh göstererek kendilerini temsil etmesi için yetki verdiği ve bizlerin omuzlarına sorumluluk yüklediği bir tarih. Bu tarih bizim usta vekiller olmak için yollara çıkış tarihimizdir. Uzun bir yoldayız, Niğde için hedeflerimize ulaşana kadar gündüz de gece de çalışıp çabalayacağız. Biz kendi siyasi menfaatlerimizi bu milletin sırtına yüklemek için değil, bu milletin menfaatleri hangi yükü taşımamızı gerektiriyorsa o yükü layıkıyla taşımak için bu yola çıktık. Çünkü bizim siyasetimiz toplumu merkeze alan, topluma güvenen, toplumun değerleriyle barışık, problemlerin çözümünün ana mercii olan bir anlayıştadır. Bizim siyasetimiz adalet ve kalkınma üzerinde temellenen ve derinleşen bir millet siyasetidir. Bizde aslolan insanlarımızla aynı hizada olmak ve milletimizle aynı kader çizgisini takip etmektir. Bizler ülke sevdasını en üst düzeyde hissedenlerin, ülkemizin büyük ideallerini bir an olsun unutmayanların yol arkadaşıydık, öyle de olmaya devam edeceğiz”.
 
Niğde Milletvekili Ömer Selvi, sözlerini Niğdelilere bir kez daha teşekkür ederek ve günün Niğde’nin daha iyi yerlere ulaşması için birlik ve beraberlik günü olduğunu belirterek tamamladı.
 
Ömer Selvi Portresi
 
AK PARTİ’NİN VİZYONUNU TEMSİL EDEN VEKİL
 
AK Parti’nin Niğde 2. sıra milletvekili Ömer Selvi, genç ve dinamik yapısıyla öne çıkıyor. 1976 Niğde Koyunlu doğumlu olan Selvi seçim çalışmalarında gittiği her yerde özellikle gençlerin yoğun bir ilgisiyle karşılaşıyor, “Artık gençlerin de Meclis’te bir odası olacak” tezahüratları da hiç eksik olmuyordu. Selvi henüz 35 yaşında ama bu yaşa çok büyük tecrübeler sığdırmış bir isim. Bilkent Üniversitesinden doktoralı Selvi’nin uluslararası saygın dergilerde çok sayıda makalesi var. Son 10 yılını da siyasette geçirmiş, hem de siyasetin tepe noktalarında. Şimdi de yoluna milletvekili olarak devam edecek. Seçi dönemini çok yoğun bir tempoyla geçirmesine rağmen Selvi, milletten gördükleri sıcak ilginin kendisini güçlü tuttuğunu ifade ediyor. AK Parti’nin icraatları ve vizyonu ile öne çıktığı bu seçimde Ömer Selvi, vizyonu temsil eden bir milletvekili olacak.


Editör: TE Bilişim