Niğde Milletvekili Muharrem Selamoğlu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile bir kutlama mesajı yayınladı.
 
Selamoğlu mesajında şöyle dedi.
 
Bir milletin var olma ilerleme ve söz sahibi olma aşamalarında üstlendikleri fedakarlıklarla, saygıyı ve övgüyü hak eden en önemli kişiler kadınlarımızdır. Ne mutlu bizlere ki; ülkemiz bu yönden dünyanın en şanslı ülkelerinden biridir.
 
         Ülkemiz tarihinde, fedakarlıkları, milli mücadelemizdeki unutulmaz katkıları, toplumsal yaşamımızda ki vazgeçilmez rolleriyle tüm insanlığın takdirlerini toplamış kadınlarımız, ülkenin gelişiminde de çok önemli roller oynayarak ülkemizin bu noktalara gelmesinde önemli pay sahibi olmuşlardır.
 
         Ülkemizde kadınlar eskiye göre birçok alanda önemli kazanımlar elde etmişlerdir, ama yeterli değildir.  AK Parti iktidarında kadın çalışanlarımızın hakları ve kendilerine uygulanan pozitif ayrımcılık hissedilir bir biçimde arttırılmıştır. Bugün birçok devlet kuruluşunun ve özel şirketlerin üst kademelerinde kadınlarımıza rastlamak bizleri mutlu etmektedir.
 
Türk kadınının toplumsal yaşamımıza katkısının artmasının, ülkemizin gelişiminde bizlerin önüne yeni ufuklar açacağına inanmaktayım. Ben, nesillere fedakarlığın ne demek olduğunu öğreten kadınlarımızın, aktif yaşam içerisinde ki rollerinin yükseltilmesi sonucunda ülkemizin ve Niğde’mizin gerek ekonomik açıdan, gerekse maneviyat açısından çok daha iyi yerlere geleceğine dair büyük bir inanç taşımaktayım.
 
         Bu inançla cefakar, fedakar, vefakar ve çalışkan bütün kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlar, tüm hemşerilerime selam ve saygılarımı sunarım.
 
Editör: TE Bilişim