23. Dönem Niğde Milletvekili Muharrem Selamoğlu bugün Ak Parti'den aday adaylık başvurusunu yaptı. 

Kalabalık bir partili ile birlikte Ak Parti İl binasında yapılan başvuru programına Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Ak Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Merkez ilçe Başkanı Ömer Kılıç,  gençlik kolları ve kadın kolları başkanları, ve partililier katıldı.  Başvuru öncesinde  İl Başkanı Emrah Özdemir ve diğer parti temsilcileri kısa bir konuşma yaptı. 


Aday adaylık başvurusu  yapan Muharrem Selamoğlu yaptığı konuşmada; Böyle soğuk karlı bir günde bizileri yanlız bırakmadığınıız için hepinize teşekkür ediyorum. Önümüzde uzun bir yol var. 2015 seçimleri ülkemiz için partimiz için Niğdemiz için çok önemli bir seçim olacak. Elbette bütün seçimler çok çok  önemli ama, benim seçime girdiğim 2007 yılından bu yana 3 seçim geçirdim hepsi çok önemli idi. Çok güzel hizmetler yaptım. 13 yıllık Ak Parti iktidarından tarih yazdık. Ogün ki başbakanımız, bugünkü Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan nezdinde ülkemize çağ atlattık. Biz toplum olarak çok çabuk unutan bir insanız. 2001 yılında o tarihlerde iktidar olan partilerin ülkemizi ne halde bırakıp kaçtıklarını çok iyi hatırlarız. Bir gece de ülkemizi yerle bir etmişlerdi. 2002 seçimlerinde bu millet genel başkanımızı Başbakan olarak atadı. 2007 seçimlerinde bizlerde partimizden aday olduk. Bu teşkilat bizleri Ankara'ya gönderdiniz. Bu süreç içerisinde ilimize çok sayısız eser kazandırdık. Gecemizi gündüzüme kattık. İlk iki yıl yerel iktadarda yoktuk. Kollarımızı sıvadık gecemizi gündüzümüze kattık ve mahalli seçimleri kazandık. Biraz önce iki başkanımız bu konuda teşekkür ettiler bende kendilerine teşekkür ediyorum" dedi. 

Muharrem Selamoğlu Aday adaylığı başvurusu sırasında yaptığı konuşmada;  Bor ve Niğde Belediyelerini kendi dönemlerinde MHP'den aldıklarını, Bor Toki Anadolu Öğretmen ve Bor Fen Lisesini yaptırdıklarını, göletler gibi bir çok konuda Niğde'ye hizmet getirdiklerini anlatarak. Milletvekili olduğunda yapacağı projelerini de ayrıca anlattı. Milletvekili Aday Adayı Muharrem Selamoğlu'nun konuşması sık sık partililer tarafından alkışlandı. 




Editör: TE Bilişim