Niğde Kur’an Evi Derneği seçim sonuçları ile ilgili bir basın açıklaması yaptı.  Niğde Kur’an Evi Derneği Başkanı Savaş Ören yaptığı açıklamasında ; 2014 Mahallî İdareler ile Mahalle Muhtarlıkları ve İhtiyar Heyetleri Seçimi sonuçlanmış durumdadır.

         Cumhuriyet ve demokrasinin gereği, halkın kendisine yönetimde söz sahibi olacağı kişilere, belirli bir süre için yetki verdiği seçimler huzur içinde gerçekleşmiştir. Süreçin sağlıklı şekilde işlemesinde emeği geçen başta Yüksek Seçim Kurulu, İl ve İlçe Seçim Kurulu üyeleri, il ve ilçe yöneticilerimiz, güvenlik birimlerimiz, partilerimiz ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Güven tazeleyen ve yeniden seçilen başta belediye başkanlarımız, belediye ve il encümen üyelerimiz, mahalli muhtar ve ihtiyar heyetimize görevlerinde Allah’tan başarılar diliyoruz.

         İlgili seçim yarışlarına, demokratik bir ortamda katılan partilerimize ve adaylarına, mahalli muhtar ve ihtiyar heyeti adaylarına teşekkür ediyoruz.

         Seçimler, Cumhuriyetimizin olmassa olmaz kazanımlarındandır. Bu kazanımın demokratik bir ortamda devletimizi ve milletimizi daha ileri ufuklara taşıyacağını, ülkemizi daha mamur  hale getireceğini, milletler arası ilişkilerde onurlu ve saygın, mazlumun yanında yer alan ve sömürünün karşısında duran, sözü dinlenir bir ülke olarak devam edeceğine inanıyoruz.

         Bu duygularla tekrar güven tazeleyen veya yeni seçilen tüm belediye başkanlarına, belediye ve il encümen üyelerine, muhtar ve ihtiyar heyeti üyelerine yeni dönem görevlerinde başarılar dileriz” dedi. 


Editör: TE Bilişim