Büyük Birlik Partisi 21 Yaşında... BBP Bor Belediye Başkanı Samed Yüksel BBP'nin 21. yıldönümü nedeni ile bir basın açıklaması yaptı. Yüksel mesajında ;

Bizler hiç kimseden destek görmeden büyük fedakârlıklar göstererek ve çileler çekerek; lâkin gene de mefkûrelerini yürütmek için, tam 21 yıldan beri her türlü sıkıntıya katlanan tevazu ve fazilet âbideleriyiz...

'Güçlü ve Büyük Türkiye' sloganı ve sevdasıyla yola çıkan Ebedi Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu ve dâvâ arkadaşları, demokrasi mücadelesi veren ve 'Türk-İslâm Ülküsü' çizgisinde faaliyette bulunan BBP'nin Alperen ruhlu mensupları ve bizler, aradan geçen 21 yıl boyunca, ilkelerimizden tâviz vermeden mücadelemizi sürdürdük. 'Haksız bir dâvâ uğruna sultanlık yapacağıma, gerekirse haklı dâvâmda tek başıma yürürüm' diyen Alperen ruhlu bir liderin idaresinde yıllarca meşakkatle çalışıp uğraştık.

Genel Başkanımız Mustafa Destici ve bizler, aynı Alperen inancının yılmaz birer mücahidi olarak yolumuza devam etmekteyiz.

Genel Başkanımız sayın Mustafa Destici'nin şu sözleri hafızama kazındı ve yer etti;
"Egemenlik; bölünemez, paylaşılamaz, vazgeçilemez, devir ve temlik edilemez.

Egemenlik 'namus'tur ve onun gibi ya vardır ya da yoktur. 'Bir kısmı' diye bir şeyi kabul etmez(...) Bizim üzerimizde, atalarımızın hakları ve onlara karşı sorumluluklarımız vardır. Onlara ihanet edemeyiz. Bizim üzerimizde, torunlarımızın dahi hakları vardır. Onlara ihanet edemeyiz. Atalarımızdan özgür, müstakil, temiz ve kutlu bir vatan teslim aldık.

Torunlarımıza da özgür, müstakil, temiz ve kutlu bir vatan teslim etmeye mecburuz".

Siz BBP'nin, seçimlerde yüzde 2 civarında oy almasına bakıp da BBP'yi siyasî hayatımız içerisinde tesirsiz bir parti sanmayınız. Türkiye'deki önemli miktarda oya sahip ana kitle, özü, sözü doğru, millî ve manevî değerlere sahip bu idealist insanları hep sevmiş ve takdir etmiştir. Lâkin, ne yazık ki basireti bağlanmış bazı kimseler, siyaseti 'kazanç' ile ölçtüğü için Şehit Liderimiz Yazıcıoğlu'nun 'İllâ ilke, illâ haysiyet' sözünü idrak edememiştir.


BBP, inanç ve fikir misyonu, idealist ve genç kadrosu ve dinamik teşkilâtıyla, beraber olduğu siyasî gruplara, zannedildiğinden çok katkı sağlayabilecek bir siyasî harekettir. Bu dürüst ve samimî hareketi iyi değerlendirmek ve daha tesirli hâle getirmek, geleceğin daha güçlü ve büyük Türkiyesi'ne doğru gitmek isteyenleri hızlandıracaktır."dedi. 



Editör: TE Bilişim