AK Parti Niğde İl Başkanı Muzaffer Şahiner, beraberinde Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte İlimiz Merkezine bağlı Çavdarlı, Elmalı, Çayırlı, Hacıbeyli, İçmeli ve Değirmenli belde Belediye Başkanlıklarını ziyaret etti.

 

Elmalı Belediye Başkanı Mustafa Türkan, Çayırlı Belediye Başkanı Devlet Kılıç, Çavdarlı Belediye Başkanı Duran Çatal, İçmeli Belediye Başkanı Harun Torun, Hacıbeyli Erol Oktay, Değirmenli Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Kaçgan’ı ziyaret programına İl Başkanı Şahiner ile birlikte ziyaret programına AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Erdoğan, İl Başkan Yardımcısı Abdulkadir Şimşek, İl Başkan Yardımcısı Mücahit Umucu iştirak ettiler.

 

AK Parti İl Başkanı Şahiner, ziyaretlerde beldelerin sorunlarını dinlediklerini, teşkilatların daha da güçlendirilmesi amacıyla altyapı çalışmalarını sürdürdüklerini, birlik ve beraberliğin İl Teşkilatı ile Belde Teşkilatları arasında güçlendirilmesi çabasında bulunduklarını söyledi. Şahiner, bundan sonraki günlerde belde Belediye Başkanlıklarına ziyaretlerin devam edeceğini sözlerine ekledi.

 


Editör: TE Bilişim