İYİ Parti Niğde İl Başkanlığından "Kınama" başlıklı basın açıklamasında ; Nedir bu ülkenin sağlık çalışanlarının şiddetten çektiği, Üstelik buna "yabancı uyruklularda" ayak uydurdu. Ve dahi yasaların yetersiz olduğu bir ülkede daha ne kadar doktorumuza, sağlıkçımıza, ve sağlık hizmetlerinde çalışan personellerimize saldırılar devam edecek.  

İl Genel Meclis Başkanı Ömer Kılıç oldu İl Genel Meclis Başkanı Ömer Kılıç oldu


"Suriyeli olduğu belirtilen Yabancı uyruklu" bir şahıs tarafından Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Nöroloji servisi hekimlerinde Öğretim Üyesi sayın Halil İbrahim Akçay'a ve yanında bulunan sağlık çalışanlarına "randevusuz gelerek zorla ilaç yazdırmak istemesi" sonucunda bunun bu şekilde mümkün olmayacağı şeklide aldığı cevap sonucu gerçekleşen saldırıyı şiddetle kınıyoruz.


İçeriği yaptırımdan uzak olan yasaların bir an önce elden geçirilmesi gerektiği bir kez daha görülmüştür. Yetkililerin daha neyi beklediğini ülke olarak anlamış değiliz.  Ayrıca her gün yeni bir video ve haber ile gündeme gelen yabancı uyruklu sığınmacıların bu ülkede bu kadar kolay suç işleyebiliyor olmalarının sebebi nedir?  


Hala yapımı devam eden ve "sorunlu mülteci kampı" denildiğinde alınganlık eden ve adını yumuşata yumuşata söylediğiniz merkezide unutmadık. Bu mudur sizin uyum anlayışınız?  Bu sorun bugün küçük bir saldırı yarın derin bir acı bırakacak düzeyde artmaktadır.


Örneklerini ellerinde pala, satır, bıçak ve tüfeklerle gece yarıları bazı illerimizin sokaklarında "Burası Suriye" sloganları atarak dolaşan sığınmacılardan da anlayabiliyoruz.


Pandemi sürecinde sağlık alanında her türlü vazifeyi göğüsleyen görevini layıkı ile yapan tüm hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın yanlarındayız.  Yaşanan elim saldırıdan dolayı tekrar geçmiş olsun dileklerimizi iletir, tekrar(lar)ının yaşanmaması için tüm yetkilileri göreve davet ediyoruz.



Şunu da soralım:  
NE OLDU BU “SORUNLU ARKADAŞIN” DURUMU.
SINIRDIŞI EDEBİLDİNİZ Mİ, YOKSA HALA İÇİMİZDE Mİ DOLAŞIYOR? denildi. 

Editör: TE Bilişim