Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu çeşitli inceleme ve açılışlar için Niğde’ye geldi. Niğde’deki Ak Parti seçim irtibat bürosunun açılışından sonra Bor İlçesine geçen Dr. Müezzinoğlu Bor İlçesi 75 yataklı Devlet Hastanesi inşaatına giderek incelemelerde bulundu.

BOR YENİ DEVLET HASTANESİ İNŞAATINDA İNCELEME

Yeni 75 yataklı Bor Devlet Hastanesini gezen ve yüklenici firma Çetintürk İnşaat yetkilisi İbrahim Çetintürk’ten bilgiler alan Bakan Müezzinoğlu hastane inşaatındaki incelemelerinden sonra Bor İlçesi Ak Parti Seçim Bürosunun açılışına katıldı.

Bor İlçesinde kalabalık bir partili tarafından karşılanan Bakan Dr. Mehmet Müezzinoğlu konuşmasından önce  Ak Parti Bor İlçe Başkanı Yavuz Ergun kısa bir teşekkür konuşması yaptı.

3 – 0  OLUNCA BAKIN NELER OLUR NELER

 Yavuz Ergun’un konuşmasının ardından Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat ise bütün annelerin  gününü kutlayarak  yaptığı konuşmada; Bir sene evvel bir seçim geçirdik, bu seçimde sizlere bir çok söz verdik. Bir sene geçti bu sözlerimizin bir çoğunu yerine getirdik. Biz seçimde Pazar yerine bir asansör yapacağız dedik, yaptık. Ahmet Kuddusi Hazretlerinin türbesini, çilehanesini düzenleyeceğiz dedik, düzenledik, divan’ını bastırdık. Bir kilisemiz vardı burayı kültür evi olarak açtık. Mehmetçik Mahallesinde çok amaçlı bir salon yapacağız dedik ve o salonu da yaptık. Şuanda bu salonumuzda hem market yeri var. İki tane düğün salonu var. 6 tane dükkan var, bunları da en kısa zamanda halkımızın hizmetine sunacağız. Bu salonuna geçtiğimiz aylarda vefat eden meclis üyemiz Mehmet Cindemir kardeşimin ismini vereceğiz. Mezarlık bilgi sistemini kurduk. Kayabaşı’na amfi tiyatro yaptık, önümüzdeki haftalarda su oyunlarını gerçekleştireceğiz, izlemenizi tavsiye ediyorum. Mayıs Ayının 27’sinde daha söz verdiğimiz gibi  Uğur Işılak’ı davet ettik, hep beraber birlikte olacağız. Söz verdiğimiz gibi bütün hizmetlerimizi gerçekleşticeğiz. Diğer sözlerimizi de önümüzdeki günlerde gerçekleştireceğiz. Tarihe bir yolculuk yaptık. Sağlık eski bakanımız Dr. Doğan Baran’ı rahmetle anıyorum. Dr. Doğan Baran vefat ettikten sonra Fizik Tedavi Hastanemiz ortada kaldı. Burada o zaman ki sağlık bakanı Osman Durmuş hastane inşaatına geldi ve orada söylediklerini hatırlıyorsunuz. Biz şunu diyoruz. Birileri konuşuyor, Ak Parti yapıyor. Biz inşallah Niğde’de 3 – 0’ı başaracağız. Ama bu 3 – 0 için biraz çalışmamız lazım. 3 – 0 olduğu zaman Bakanlığın ayak sesleri duyuluyor. İnşallah hemşerimizi bakan yapacağız. 3-0 olduğu zaman Erdoğan Özegen  Beyin çalışkanlığını biliyorsunuz. Ankara’daki gücünü biliyoruz. Alpaslan Bey ile beraber, Erdoğan Özgen Bey ile ve Yaşar Başkanımız ile birlikte Ankara’da neler olur neler. Sayın bakanımızdan Fizik Tedavi Hastanemizde 3 aydan erken sıra yok. Fizik Tedavi Hastanemizin kapasitesini artırmasını istiyoruz. Bor Devlet Hastanemizde bazı doktor eksikliklerimiz var. Bunların giderilmesini istiyoruz” dedi.

MHP’Lİ VE CHP’Lİ HEMŞERİLERİMDEN ÖDÜNÇ OY İSTİYORUZ

Başkan Erat; “Buradan hemşerilerimizden şunu söylüyorum. Ak Parti iktidar, 8 Haziran’da şüphesi olan var mı?  Ak Parti iktidarı devam edecek. Bunda bir sıkıntı yok. Ben, CHP’li, MHP’li ve diğer partili hemşerilerimden şunu rica ediyorum. Hiçbir zaman siyasi parti ayrımı yapmadık. Beni tanıyorsunuz, 6 yıllık siyasi hayatımda hiçbir zaman siyasi parti ayrımı yapmadım. Milliyetçilik konusunda da her halde bir sıkıntımızın olmadığını düşünüyorum. Alpaslan Bey’den bir sıkıntınız var mı? Türkiye’nin aleyhine, bu ilin, bu  ilçenin aleyhine Sıktı Erat’tan, Alpaslan Kavaklıoğlu’ndan, Erdoğan Özegen’den, Yaşar Ataç’tan bir zarar gelir mi? Bunu soruyorum. Atatürkçülükten yana var mı bir sıkıntımız. Yok… O zaman, CHP’li ve MHP’li kıymetli hemşerilerimden ödünç mü verirsiniz, nasıl verirsiniz bilmiyorum ama burada 3 – 0 ‘ı sağlayalım. İnşallah ondan sonrası bu memlekete hizmet olarak dönecektir” dedi.

 

BOR FİZİK TEDAVİ HASTANESİ İÇİN PATATES DEPOSU OLUR DEMİŞLERDİ

Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu ise Bor İlçesinde yaptığı konuşmada herkesin Anneler gününü kutladı. Bakan Dr. Müezzinoğlu; Birileri Bor’da Fizik Tedavisi hastanesini “İyi bir patates deposu olur” demiştir, diyebilir. Onları elimizin tersi ile iteceğiz. Biz rahmetli Doğan Baranların milletini, memleketini ilçesini, ilini düşünenlere asla vefasızlık yapmayız. Hangi siyasi görüş, hangi yaşam tarzında olursa olsun. Biz bütün vatandaşlarımızı bağrımıza basıyor ve bizim için değerlidir diyoruz. Tüm Borlu kardeşlerim. Ay Yıldızlı bayrağımızı dalgalandırmak Milliyetçilikse evet budur milliyetçilik. Bugün Sağlık Bakanlığı olarak Acil Ambulans hizmetlerinde geldiğimiz noktayı hepiniz biliyorsunuz. 10-12 yıl önce biliyorsunuz. Birilerinin iktidar olduğu dönemde şayet ambulans ihtiyacınız olduğunda karşınıza üç tane kelime çıkartıyorlardı. Ambulansımız yok diyorlardı veya ambulansımızda tıbbi donanım yok diyorlardı. Elemanımız yok diyorlardı varsa da mazotumuz yok diyorlardı. Parasını verirsen hastanı götürürsün diyorlardı. Şimdi böyle bir şey yok. Vızır vızır ambulanslarımız gidiyor geliyor.  Şimdi ambulansımız var mı? Ambulans helikopterlerimiz var mı? Ey bugünlerde milleti kandırmak için ağustos böceği gibi cır cır ötenler. Siz o ambulansların, o ambulans helikopterlerin mazotunu dolduramazsınız”dedi.

NİĞDE’YE TIP FAKÜLTESİNİ KURUYORUZ

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu konuşmasının devamında; Bakınız Bor Devlet Hastanesi inşaatını gezdim. İnşallah seneye hizmeti alacağız. Orada her türlü imkanı sağlayacağız. Biz hastaneyi de merkeze bağlı değil bağımsız yönetilen bir hastane haline getirdik. Doktoru ile ambulansı ile, hastanesiyle çok daha gelişmiş hizmetleri Niğde’de de, Bor’da sizlere sunacağız. İnşallah Niğde’ye Tıp Fakültesini de kuruyoruz. Tıp Fakültesini de kurulduğunda çok daha farklı şeyler olacak. Biz, milletimiz ile hemhal olan bir anlayışın çocuklarıyız. Sizin derdiniz bizim derdimiz. Türkçemizde güzel bir söz var. Dertler ve sıkıntılar paylaşıldıkça azalır. Mutluluklar ise paylaşıldıkça çoğalır. Mutluluklarımızı paylaştıkça çoğaltalım. Onun için bir şeye ihtiyacımız var. 2001’den bu yana milletle beraber yürüyoruz. Birlikte daha güçlü yürümeye devam mı? Bor’da MHP’li CHP’li kardeşlerimiz ile yürümeye hazır mıyız. Hizmetin en iyisini biz yapacağız bunu anlatmaya hazır mıyız? Önümüzde 27 gün kaldı, herkesin elini sıkacağız. Herkesle göz göze geleceğiz ama gönül gözümüzle konuşacağız. Onlarda bizim kardeşimiz, onlarda bu ülkenin gelişmesini istiyor. Onlarda bu ülkenin iyiliğini istiyor. Onlarda ay yıldızlı bayrağın daha güçlü dalgalanmasını istiyor. Bizim görevimiz göstermek, bizim görevimiz göstermek. Eserlerimiz ortada, yolları ile, tünelleri ile, havaalanları çil çil. Biz Ak Parti olarak çil çil eserler bırakıyoruz. Sizin hak ettiğiniz eserleri hep beraber yapacağız. 2023’de bu ülkeyi muassır medeniyetler seviyesine hep birlikte taşımaya hazır mıyız”dedi.

Ak Parti seçim bürosu açılışı yapıldı, günün anısına Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Bor işi deri halı hediye etti.

Bor ilçesindeki Ak Parti seçim irtibat bürosunun açılışının ardından Sağlık Bakanı Dr. Müezzinoğlu, Çiftehan köyünde Termal Otel açılışına katıldı.

  

http://www.borhaber.net/siyaset/saglik-bakani-muezzinoglu-nigde-de-h16677.html

Posted by Bor Haber on 10 Mayıs 2015 Pazar
Editör: TE Bilişim