Cumhuriyet Halk Partisi Niğde Milletvekili Adayı Doğan Şafak, yarın gerçekleşecek olan genel seçimler öncesi Niğdeli seçmenlere çağrıda bulunduğu açık mektubunda Niğde’de gerçekleştireceği dev projeleri açıklayıp, seçmenden destek istedi. Şafak mektubunda bu seçimlerin Niğde için son fırsat olduğunu belirtip; “Artık Niğde’nin Kaybedecek Zamanı Yok” dedi.
 
Yarın gerçekleşecek seçimler öncesi siyasi partiler son kozlarını oynuyor. CHP Niğde Milletvekili Adayı Doğan Şafak, seçmene yönelik yayınladığı açık mektubunda yapacağı projeleri açıklayıp seçmenden destek istedi. Değerli Hemşerilerim diye başlayan mektubunda Şafak seçmene şöyle seslendi;
“Siz de biliyorsunuz ki 12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak olan genel seçimlere CHP 1. Sıra Milletvekili Adayı olarak katılıyorum. Bu vesile ile sizlere en içten dileklerimle sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
Uzun yıllar süren, siyaset ve iş yaşamındaki bilgi ve tecrübelerime dayanarak uygulamaya koyacağım politikalarımızın esaslarını sizlere sunmak istiyorum.
Dürüstlük ve adalet temel politikam olacaktır.
Bütün vatandaşlarımıza ayrım gözetmeksizin eşit mesafede bulunan bir “Görev Adamı” olacağım.
Demokrat bir insan olarak, her yaştaki ve her düşüncedeki insanımızı sevgi ile kucaklayacağım.
 
Kendini değil, kentini düşünen bir milletvekili olacağım”
 
Hepinizin bildiği gibi milli gelirden en az pay alan ilimizin en büyük sorunu “işsizlik” ve beraberinde gelen “dış göç” sorunu, bugüne kadar siyasi iradenin gösterilememesi Niğde’nin mecliste yeterince temsil edilememesi, sanayileşme, tarım, hayvancılık, turizm ve kentsel dönüşüm alanlarında gerekli projelerin üretilememesi sebebiyle son 10 yılda en üst düzeye ulaşmıştır. Artık Niğde’nin kaybedecek zamanı yoktur.
 Bu kötü kaderi değiştirebilmek için Niğde’ de bir ilki gerçekleştiriyor ve tüm ilçelerimizi kapsayan projelerimizi sizlerle paylaşıyoruz.
 İşte 10 Dev Projemiz;
 Öğrenci Evleri Projesi, ( Niğde Merkez- Bor)
Kiraz Şoklama Ünitesi Projesi ( Ulukışla)
 Ortadoğu’nun En Büyük Kayak Merkezi, Kış Olimpiyatları Projesi, ( Ulukışla)
Aladağlar Doğal Baraj Göl ve Ağaçlandırma Projesi, ( Çamardı)
Patates Entegre Tesisi Projesi, ( Çiftlik)
Tohum Üretim Çiftliklerini Destekleme Projesi, ( Bor)
Organik Gübre Fabrikası Projesi, ( Altunhisar)
Kollektif Hayvancılık Projesi, ( Niğde ve İlçeleri)
Kent Projesi, ( Çiftlik)
Havaalanı Projesi, ( Bor)
Bugüne kadar yapacağım, yapacağız, yapabiliriz dediğimiz bütün hizmetler 13 Haziran tarihinden itibaren gerçekleştirilmeye başlanacaktır.
Niğde’ nin her köşesini, herkesin göreceği, elleriyle tutacağı gerçek ve maddi eserlerle donatacağız. Bu bizim namus sözümüz olacaktır. 
Bu toprağın insanı olarak memleketimin gelişmesi ve temsil edilmesi için elimden gelen her şeyi yapacağım.
Bizi başarıya ulaştıracak yol zahmetli ve zorluklarla dolu hizmet yolu olacaktır. Bu yolda sönmeyecek meşalem; Niğde halkının seçim rüşvetlerine kanmayan onurlu ve dik duruşu olacaktır.
Seçimlerin barış ve huzur içinde geçmesini, kentimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.
Saygılarımla”
 
“Sağduyu ve Demokrasi Kazansın!”
 
CHP’li Şafak seçimlerle ilgili demeç vererek; “12 Haziran seçimlerinin demokratik, adil ve özgür bir ortamda geçmesini temenni ediyorum. Herhangi bir gerginliğin yaşanmadığı, sağduyunun hakim olduğu seçim atmosferinde hak edenin kazanması dileğiyle, benimle birlikte yarışan, diğer siyasi parti adaylarına başarı dileklerimi sunuyorum. Bunun dışında İl Başkanlığımdan bugüne kadar, beni yalnız bırakmayan CHP Niğde İl Örgütüne, Merkez İlçe olmak üzere diğer ilçe örgütlerine, cefakârca çalışma örneği sergilemiş olan Kadın Kollarımıza, gece gündüz demeden bu seçim için bütün eforlarını sarf etmiş olan Gençlik Kollarımıza ve bana her koşulda destek olan partili partisiz bütün dava arkadaşlarıma, Basın Yayın Danışmanım Gökhan Özbek’e teşekkürü bir borç bilirim.
13 Haziran sabahında CHP iktidarlığında uyanmak için seçim günü bütün görevli, partili arkadaşlarımızın gereken emeği sergilemekten kaçınmayacağını umuyorum.” Diyerek açıklamasını bitirdi.                                                                                                           
 
Editör: TE Bilişim