Önceki gün toplanan CHP Meclis Grubu kendi arasında görev dağılımın ilk yapan parti olurken, CHP Niğde Milletvekili Doğan Şafak, Partisi’nin meclis grubunun disiplin kuruna seçildi.
 
Ankara’da siyaset tüm hızıyla sürüyor. Çarşamba günü meclis grup toplantısını yapan Cumhuriyet Halk Partisi görev dağılımını yaptı. 3 kişilik grup başkanvekilliği, 7 kişilik grup disiplin kurulu ve 2 kişilik denetim kurulu üyeliğinin seçiminde Niğde Milletvekili Doğan Şafak disiplin kuruluna seçildi.
Akif Hamzaçebi, Emine Ülker Tarhan ve Muharrem İnce’nin grup başkanvekili seçilmesinden sonra içlerinde Doğan Şafak’ın da bulunduğu 7 yedi milletvekili partinin grup disiplin kurulunu oluşturdu. Mecliste yasama faaliyeti bulunduran milletvekillerinin parti disiplinin denetleyecek olan bu kurulda, TBMM’de sürekli aktif görev bulunacak.
CHP Niğde Milletvekili Doğan Şafak, seçimlerin ardından yaptığı açıklamada; “Partimin ve milletvekili arkadaşlarımın bana güven duyması, bu göreve layık görmesi bizim için önemlidir. Bu görevi fazlasıyla yerine getireceğime inanıyorum. Bundan sonraki süreçte partim için ne gerekiyorsa TBMM’de yapacağım. Elbette Niğde için gerekli olan her şeyi yapmaya da hazırım. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.” Dedi.
 
Editör: TE Bilişim