Niğde Milletvekili Doğan Şafak Bor ilçesi Kemerhisar Beldesinde esnaflarla bir araya geldi.


Haber&Foto: Fatma TAN

Bugün sabah saatlerinde Kemerhisar Beldesine gelen CHP Niğde Milletvekili Doğan Şafak’ı, belde de CHP Kemerhisar Belde Başkanı Mümtaz Hıraman, Kemerhisar beldesinde CHP’den belediye başkan aday adayı olan Ali Kaf, Avni Kuzucu, Cahit Özmen, Hasan Hüseyin Kum ve ön seçimi kazanan  CHP Kemerhisar Belediye Başkan adayı Beytullah Kirazcı karşıladı. CHP Kemerhisar Belde binasının önünden başlayan esnaf ziyareti Cuma günleri belde de kurulan pazarcı esnafını ziyaretle devam etti.

 

BİRLİK BERABERLİK GÖSTERGESİ

Kemerhisar da birlik ve beraberlik mesajının verildiği esnaf ziyareti sırasında vatandaşların CHP Milletvekili Doğan Şafak ve Kemerhisar Belediye Başkan adayı Beytullah Kirazcı’ya ilgisi oldukça büyük oldu. Şafak hem pazarcı esnafının hem de vatandaşların sorunlarını dinledi ve sohbet etti.

 

VATANDAŞ UYGULAMALAR VE PAHALILIKTAN ŞİKÂYETÇİ

Pazarcı esnaflarından birisinin K1 belgesi ile ilgili Milletvekili Şafak’a bu sorunun çözümü ile ilgili talebini iletti. Esnaf “K1 belgesinin iptal olmasına tepkiliyiz. Çünkü bu belgeyi biz aldık ve arabamızı sattığımız an bu verilmiş hak elimizden alınıyor. Paramızla pulumuzla yola gidemez hale geldik. Bu böyle olmuyor buna bir çözüm bulun vekilim” dedi.  CHP Milletvekili Doğan Şafak bu konu ile ilgili çalışmalarının olduğunu ve kanun teklifi verdiğini meclis açıldığında da görüşülerek kabul edilmesini umduğunu söyledi.

 

Pazarda alışveriş yapan Kemerhisarlı Fatma Özcan da Milletvekili Şafak’a “Her hafta pazarda farklı fiyatlar oluyor. Vatandaşın alım gücü kalmadı. Her hafta pazardaki fiyatlar değişip ikiye katlanıyor. Artık buna bir çare bulmanız gerekiyor çözüm üretilmesi için gerekeni yapmanızı istiyoruz” diye konuştu. Vatandaşların çoğunluğu Niğde’ye neden havaalanı yapılmadığı konusunda da Milletvekili Şafak’a dert yandı. Pazarı dolaşan Milletvekili Doğan Şafak’a çevre illerden gelen yazlıkçılarında ilgisi oldukça yoğun oldu.

 


Kemerhisar’ın küçük esnaflarını da dolaşan Şafak daha sonra komşu belde olan Bahçeli Beldesi’ndeki kahvehanelerdeki vatandaşları da ziyaret ederek sohbet etti.

 

Editör: TE Bilişim