CHP Niğde Milletvekili Doğan Şafak teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor. Ziyaretlerinde halka buluşarak “Ben sadece Cumhuriyet Halk Partisi’nin değil, halkın milletvekiliyim. Niğde’nin her sorunu kendi sorunum” dedi.
 
12 Haziran seçimlerinden sonra ziyaretlerini ara vermeden devam eden CHP Niğde Milletvekili Doğan Şafak, Cuma günü Çamardı İlçesine bağlı köy ve kasabalarını gezerek, Cumartesi günü Çiftlik İlçesine bağlı köy ve kasabalarını gezerek teşekkür gezilerine devam etti.
Gittiği her yerde yoğun sevgi ile karşılanan CHP’li Şafak, halk hitaben yaptığı konuşmalarda “CHP’nin Niğde’de gösterdiği bu büyük başarıdan sonra, şimdi işleri daha sıkı tutmak gerekiyor. Bize güvenen 10 binlerce insanın güvenini boşa çıkarmamak için, gece gündüz demeden yoğun bir efor sarf etmemiz gerekiyor. Bugüne kadar tespit ettiğimiz sorunlara çözüm üretebilmek için, TBMM’de elimizden geleni yapacağız. Partimizin muhalefette olması belki çözümlerimizi yansıtmamızda eksiklik yaratacak, ama kazanan Niğde olsun felsefesi ile bizler, sizlerle yoğun bir çaba içerisine gireceğiz” dedi.
Dünde Azatlı, Konaklı, Orhanlı kasabalarını gezen Milletvekili Doğan Şafak, burada halka hitaben bir konuşma yaparak; “Ben sadece partimin, yani Cumhuriyet Halk Partisi’nin milletvekili değilim. Ben Niğde’nin, halkımın milletvekiliyim ve öyle olacağım. Bana destek olan partili-partisiz bütün insanların güvenini boşa çıkarmamak için, Niğde’nin daha yaşanılabilir bir şehir olması için elimden geleni yapacağım” dedi.
Hafta içi Ankara’ya gidecek olan CHP’li Şafak, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne kaydını yaptırdıktan sonra 24 Haziran’da milletvekilliği yemini ederek resmen görevine başlaması bekleniyor.
Editör: TE Bilişim