CHP Niğde Milletvekili Doğan Şafak Bor ve Beldelerde esnafı gezdi, taziye ziyaretlerinde bulundu.


Sık sık halkın sorunlarını ve isteklerini dinleyerek, Niğdelilerin nabzını tutan  CHP Niğde Milletvekili Doğan Şafak, Bor İlçesinde pazar ve esnaf ziyaretleri sırasında vatandaşların ilgisi ile karşılaştı.

 

Bor'da büyük ilgi ile karşılanan CHP Niğde Milletvekili Doğan ŞAFAK bir kez daha halkın milletvekili olduğunu gösterdi.

 

Şafak , Bor'da pazar yerini gezerek halkın ve pazar esnaflarının sorunlarını dinledi. Bu sorunları mecliste dile getirdiğini belirten Şafak,  halkın istekleri ve sorunlarının  takipçisi olacağını belirtti.

 

Bor’da vatandaşlar ve esnaflarımız ile yaptığı görüşmelerde Bor Akkaya Barajı, Bor Şeker Fabrikası ve bölgenin içinde bulunduğu ekonomik çıkmazı vatandaşlarımız ile paylaşan Doğan Şafak  her meseleye hakim olduklarını ve bunları halk adına takipçisi olacaklarını belirtti. Bor ilçe merkezindeki ziyaretlerinin ardından Bahçeli ve Kemerhisar beldelerine geçti.

 

Bahçeli ve Kemerhisar beldesinde vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyen Şafak, hükümetin ekonomik ve dış politikasını eleştirirken  sorunlara çözüm önerilerini de sundu. Bor, Kemerhisar ve Bahçeli’de taziye ziyaretlerinde bulunan heyette Bor CHP İlçe başkanı Hacı Mustafa ÇOPUR ve yönetim kurulu üyeleri de bulundu.





Editör: TE Bilişim