CHP Niğde Milletvekili Adayı Doğan Şafak, 12 Haziran seçimlerinde mutlak bir galibiyet ile ayrılacaklarını ifade ederek; “AKP Son kozlarını oynuyor. Her gün bakanlar getirerek, seçmenin tercihini değiştirmeye çalışıyor. Ama nafile seçmenlerin tercihi değişmeyecek!” diyerek iktidara yüklendi.
 
12 Haziran seçimlerine sayılı günler kala siyasi partilerin çalışmaları en üst seviyede devam ediyor.Cumhuriyet Halk Partisi Niğde Milletvekili Adayı Doğan Şafak, Niğde Merkez’de yürüttüğü seçim çalışmalarında seçim programını aktararak seçmenlerden oy istedi.
 
Esnafla görüşmelerinde Aile Sigortası’ndan bahseden CHP Niğde Milletvekili Adayı Doğan Şafak; “Aile sigortasıyla sadece aileler değil, esnafında yüzü gülecek. Eve giren para alışverişe dönüşecek. Böylece mutlu Türkiye’nin zemini sağlamlaşacak!” dedi.
 
AKP’nin seçim kampanyalarını değerlendiren Şafak; “bütün olanaklarını kullanarak oy avcılığı yapmaya çalışıyorlar. Bir gün bir bakan, başka bir gün başka bir bakan, diğer gün başbakan, diğer gün yine başka bir bakan… Niğde’nin dört yılda görmediği bakanları son bir ayda gördük. Hepsi bir şeyler vaat ediyorlar. İyi de bugüne kadar akılları neredeydi? 4 yıldır yapamadıklarını son bir ayda yine yapmak için vaat ediyorlar. Siz önce kendiniz inanın da sonra seçmeni inandırın. Biraz olsun samimi olun. Çünkü samimiyetsizce seçmene yaklaşıyorsunuz. Sonucu kendiniz biliyorsunuz. Seçmenin tercihini değiştirmek için manevralar yapacağınıza 9 yıldır unuttuğunuz Niğde’ye bir çivi çakın” diyerek iktidarı sert bir dille eleştirdi.
 
Partisinin seçim çalışmalarını değerlendiren Şafak; “her geçen gün partimizin oy oranı yükselmekte. CHP 2. Milletvekili çıkarmak için tam performans sergilemektedir. Hedefimiz 80 bin üstü oy. Hedefimizin şu an 5 bin gerisindeyiz. Ama önümüzdeki günlerde 80 bin hedefini de geçeceğiz” dedi.


Editör: TE Bilişim