Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi tarafından oluşturulan ittifak adayı İsmail Yıldırım, 7 Haziranda yapılacak olan 25.Dönem Genel Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor.


Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi tarafından oluşturulan ittifak adayı İsmail Yıldırım, seçim ziyaretlerinde seçime yönelik beklenti ve değerlendirmelerini sunarak, hedeflerinin barajı geçmek olduğunu belirterek hükümeti uygulamalarından dolayı eleştirdi.


TBMM’de ciddi bir muhalefet sorunu yaşandığını belirten Yıldırım, hükümetin güç zehirlenmesine tutulduğunu belirterek parlamento içindeki muhalefetin de ciddiye alınmadığını söyledi.


Türkiye’nin ekonomik açıdan ciddi sıkıntılar yaşadığını belirten Yıldırım, “Özelleştirile özelleştirile ülkede özelleştirilecek kurum kalmadı. Dış politikanın başarısızlığı görülüyor. Eğitim sistemimizde yaşanan sıkıntılar belirgin durumda. Ahlaki ve manevi değerler çöktü. Sivil demokratik bir anayasa özlemi ile adil bir sisteme ihtiyaç var” dedi.


“Vatan tehlikedeydi. Biz Birleştik.Haydi Türkiye Tut Elimizden ”


Yıldırım, oluşturulan ittifakın toplumsal karşılığı olduğuna inandığını belirterek CHP’den, AK Parti’den ve MHP’den bir çok seçmenin kendilerine destekleyen açıklamalar yaptığını söyledi. “Vatan tehlikedeydi.Biz Birleştik Haydi Türkiye Tut Elimizden” sloganımızla; Muhalefet yapmak için değil proje geliştirmek için siyaset yapacaklarını belirten Yıldırım, seçim ittifakının seçimden sonra da devam etmesini arzu ettiklerini sözlerine ekledi.


Editör: TE Bilişim