Saadet Partisi Niğde teşkilatı yerel seçim çalışmalarına hızla devam ediyor. Partiye yeni katılımlar sağlanıyor.

 

Saadet Partisi geçtiğimiz haftalarda Genel Başkan Prof.Dr. Mustafa Kamalak’ın da katılımı ile yapılan programda Niğde Merkez, İlçe ve bazı belde adaylarını açıklamıştı.

Saadet Parti Niğde İl Yönetimi ve Belediye Başkan adayları yerel seçim çalışmalarına hızla devam ediyor. Geçtiğimiz gün partiye yeni katılımlar gerçekleşti.

 

Niğde Belediye Başkan Adayı Nihat Altıparmak Niğde merkezde seçim çalışmalarına yoğun şekilde ediyor.

 

Partilerine Niğde’de büyük olduğunu belirten SP Niğde İl Başkanı Ahmet Binici ; Niğdeli Hemşerilerimiz partimize gelerek üye olmaya devam ediyorlar. Yerel seçimler yaklaşırken Saadet Partisi olarak tüm Türkiye genelinde olduğu gibi, Niğde’mizde de yükselmeye devam ediyor. Niğde Belediye Başkanımız Nihat Altıparmak, ilçe ve belde belediye başkan adaylarımız da her gün çalışmalarına devam ediyor. Bizlerde gerek adaylarımızla gerek il yönetimimiz ile her gün merkez, ilçe ve belde ziyaretlerimizi sürdürüyoruz.”dedi.

 

Binici bu güne kadar partilerinin bazı beldelerde aday tespitlerinin geciktiğini, daha önce açıklanan adaylar dışında en son Hacıabdullah Kasabasında Belediye Başkan Adayı olarak Recep Doğmuş’u açıkladıklarını ve ve rozetini taktıklarını belirtti.

 

Editör: TE Bilişim