Saadet Partisi Merkez İlçe Teşkilatı 4. Olağan Kongresi yapıldı. Kongreye Adalet eski Bakanı Şevket Kazan’da katıldı.

 

Niğde İl Kültür Merkezi’nde Pazar günü saat : 13:30’da yapılan Saadet Partisi Merkez İlçe 4. Olağan kongresine istiklal marşının okunması ile başlandı. Mevcut ilçe başkanı Ahmet Binici’nin faaliyet raporunu okumasının ardından kısa bir konuşma yapan ve kongrenin tek başkan adayı olan Yakup Gökler yaptığı konuşma da “ İnsanların en hayırlısı yine insanlara hizmet edendir diyor ve bu bayrak yarışında bayrağı teslim almak istiyoruz. Şuan dünyanın dört bir yanında zulüm gören Müslüman kardeşlerimiz bizleri bekliyor. Ürettiği mahsülü tamayan çiftçimiz, siftah etmeden kepenk kapatan esnafımız bizleri bekliyor…” diye konuştu.

 

Saadet Partisi kongresinin konuğu ise SP Genel Başkan Yardımcısı ve Adalet eski Bakanlarından Şevket Kazan idi. Şevket Kazan yaptığı kongre de bulunan kalabalık topluluğa yaptığı konuşmasına ; “ Saadet Partimizin yapmakta olduğu bu kongrenin memleketimize, imlletimize ve eninde sonunda saadet partisinin iktidarına vesile olmasını cenab-ı haktan niyaz ediyorum” diyerek başladı ve  milli görüş düşüncesininin süreci hakkında bilgiler verdi.


 MİLLİ GÖRÜŞDEN AYRILANLAR KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR

Şevket Kazan “ AKP içinde bulunan milli görüşçü arkadaşlarımız bu gün için giydikleri milli görüş gömleğini çıkarmışlardır. Milli görüş düşüncesinden ayrılanlar her zaman kaybetmeye mahkumdurlar. Bundan dolayı da AKP iktidarının başarı gibi gösterdiği icraatları aslında başarısızlığın bir örneğidir ve bu  da kısa süre sonra ülkede zaten kendini ispat ettirecektir.”dedi.

 

Türkiye’nin seçim sürecine girdiği şu günlerde, Saadet Partisi il kongrelerindeki büyük heyecanın görülmeye değer olduğuna değinen Kazan, “ Milletin asli temsilcisi olan Saadet Partisi, Türkiye’nin ve bölgenin proplemleri için alternatif politikalar üretebilecek referansları sağlam tek partidir. Türkiye’nin dört bir yanında spor salonları tıklım tıklım dolduran vatandaşlar, saadet vaktinin geldiğini işaret ediyor” dedi.

 

Saadet Partisi 4. İlçe Olağan Kogresinde 1600 delege oy kullandı. Tek liste halinde gidilen seçime  Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı Yakup Gökler seçildi.


 

 

 

 


Editör: TE Bilişim