Saadet Partisi Niğde Aday tanıtım toplantısı yaptı. Niğde merkez, ilçe ve bazı belde belediye başkan adayları açıklandı. 

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof.Dr. Mustafa Kamalak, bugün 15:00'da Niğde'ye geldi. Partililerin sloganları eşliğinde Hüdavent Hatun Düğün Salonuna gelen Kamalak, burada Niğde merkez, ilçe ve bazı belde belediye başkan adayları açıklandı. 

SAADET PARTİSİ BOR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KUDDUSİ AKÇAY

Niğde Belediye Başkan Adayı Emekli Öğretmen Nihat Altıparmak, Kilere Beldesi; Nuh Demirtaş, Divarlı Beldesi; Dündar Ateş, Karatlı Beldesi; Mesut Saik, Dündarlı Beldesi ; Mustafa Fidan, Değirmenli Beldesi; Cengiz Ulupınar, Aktaş Beldesi; Mehmet Şimşek, Edikli Beldesi; Adem Musalli, Ulukışla İlçesi; Yusuf Bozdağ, Bor İlçesi; Kuddusi Akçay olarak tanıtıldı. 

Aday tanıtılmasının ardından bir konuşma yapan Niğde Belediye Başkan Adayı Nihat Altıparmak ; Milli Görüş davamızın lideri merhum Erbakan Hocamızın bize bir tavsiyesi vardı. Yaşanabilir bir Türkiye, Yeni Bir Dünya tavsiyesi vardı. İnşallah yeni bir Türkiye'yi, yeni bir Dünyayı sizlerle beraber kuracağız. Daha önce olduğu gibi, bundan sonra da Milli Görüşcü kadrolarla kırılanı onarmaya, döküleni toplamaya geliyoruz. Çağdaş Kentleşme üç ana unsurdan meydana gelir. Bunlardan biri Devlet, biri belediye ve bir diğeri de sizlersiniz, millettir". dedi.

NİĞDE'NİN BAĞLARINI, BAHÇELERİNİ KATLETTİLER

Niğde Belediye Başkan Adayı Nihat Altıparmak konuşmasına şöyle devam etti ; "Niğde'de çarpık kentleşmeye son vereceğiz, bir daha Niğde ortaya çıkaracağız. Niğde'de bir söz vardır. Kayaardı'nda bağı olmayana kız verilmez diye, bu söz neden söylenmiş? Niğde'nin insanını bağa bahçeye tarlaya verdiği önemden. Tepeviran Bağları, Kırbağları, çarpık kentleşmeyle bu bağları yok ettik. Beton yığını haline getirdik. Biz geldiğimizde, Keklik Pınarı'ndan Sarıköprü'ye kadar, Vali Köprüsünden, Sungurbey Okuluna kadar olan alandaki çarpık kentleşmeyi durduruyoruz, bir çivi çaktırmıyoruz oraya. Yıllardır asırlardır yetiştirdiğimiz bağları, bahçeleri talan ettiler, toprağımızı katlettiler"."dedi. 



Prf.Dr. Mustafa Kamalak, yaptığı konuşmada, yerel seçimlerdeki her bir oyun kendileri için çok önemli olduğunu belirtti.

Bir konuşma yapan Kamalak, seçimlerde kullanacakları oyun Türkiye'nin geleceği açısından çok önemli olduğunu belirterek, "
"Biz yön tayin etmek için geldik. Oylarınızla Türkiye'nin nereye dönmesi, nereye yönelmesi, nereye gitmesi gerektiğine karar vereceksiniz. 'Benim yerim kardeşlerimin yanı, Müslümanlar el ele vermeli' diyenler bir çatı altında toplanmak zorundadır. Gerisi hikaye. Bu anlamda değerli kardeşlerim gerçekten İslam Birliği diye çırpınan, 44 yıldır mücadele eden Milli Görüş'ten başka parti var mı?  Yola koyulurken çıktığınız yoldan emin olmak zorundasınız. Aksi halde kararlı bir biçimde ilerleyemezsiniz. Tereddütte kalırsınız. Yanlış yola girebilirsiniz. Yoldan emin olmalısınız" dedi." dedi.

Bütçe açığına da değinen Kamalak, "Açık bütçe ne demek biliyor musunuz? Ben söyleyeyim açık bütçe sizi soyma bütçesidir. Siz uyurken değil, siz caddede dolaşırken cebinizdeki paranın çalınması bütçesidir. Bu millet bizim hükümetimizden sonra nereye gitti. Tabii ki de hırsızların peşine gitti. Bu millet kendisini açık bütçe yoluyla soyan hırsızların peşine gitti. Hizmet istiyorsan adres bellidir tabii adres Saadet Partisi'dir" diye konuştu.

Türkiye'deki yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarına da yer veren Kamalak, birçok belediye başkanının adının yolsuzluğa karıştığını öne sürerek şunları söyledi:

"Bunlardan 599 Ak Partili belediye, son olarak da Fatih Belediye Başkanının da adı buraya karıştı. Böylece Ak Parti'de yolsuzluğa adı karışanların sayısı 600 oldu. Ayrıca CHP'li 454 belediye başkanı, MHP'li 232 belediye başkanı ve BDP'li 96 belediye başkanın adı yolsuzluğa karışmıştır. Allah aşkına mecbur musunuz hırsızların yolsuzcuların peşinden gitmeye."

Genel Başkan Kamalak'ın sözleri sık sık alkışlar ve sloganlarla kesildi. 


Editör: TE Bilişim