CHP İl Genel Meclis Üyesi Rasim Yılmaz’dan yerel seçimi kazanan CHP’li Belediyelere ziyaret.

 

CHP Niğde Merkez İlçe Başkanı Atilla SOYLU,  CHP Niğde Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte CHP İl Genel Meclis Üyesi Rasim YILMAZ Merkeze Bağlı Aktaş Kasabası, Gölcük Kasabası, Orhanlı Kasabası ve Yıldıztepe Kasabalarını ziyaret ederek yeni seçilmiş Belediye Başkanlarını ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundular. 

 Ziyaret sırasında CHP Heyeti adına yapılan açıklamada; Aktaş Kasabası Belediye Başkanı  Yaşar ÇAMUR, geçtiğimiz 5 yıl boyunca başarılı ve özverili çalışmalarımızı hemşerilerimiz hep taktir etmiştir. Bizlerde geçen yıllarda hiç bir zaman onların yüzünü kara çıkarmadık. çok zor şartların bizi beklediğini biliyorduk, hiç bir zaman yılmadık, belediyemize giren girdilerin artması ve hizmet noktasında kasaba halkına hertürlü hizmeti hızlı ve zamandı yapmaya gayret gösterdik. Sağ olsunlar kasaba halkı duyarlığını bir kez daha göstererek bir kez daha Aktaş'da CHP'dedi. Önümüzdeki 5 yılda yarım kalan proje ve hizmetlerimizi devam ettireceğimiz gibi hiç bir parti ve görüş ayrımı yapmadan Aktaş Kasabasına ve halkına hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

CHP Heyeti Yeşil Gölçük Belediye Başkanı Hakkı Şengül'ü de ziyaret etti. Ziyaret sırasında Başkan Hakkı Şengül; Hemşerilerime Verilmeyen Hizmetler, kasaba halkını Aday olmam noktasında harekete geçirdi, Ben yıllar boyunca seçime hazırlandım. Kasaba Halkı Bana ve ekibime inandı güvendi. Kazanmam da emeği geçen bütün hemşerilerime teşekkürü borç bilirken, bana oy vermeyen diğer hemşerilerimi de hiçbir zaman ayırmayacağım, seçim sonu Gölcük Kasabası bizler için bütündür, herkese eşit mesafede olurken, Önümüzdeki beş yılı gece gündüz demeden çalışarak geçireceğiz, kasaba halkını sosyal demokrat politikalarla yönetilen bir belediyenin bütün hizmetleriyle bir bir tanıştıracağız" dedi.

Bir başka CHP Belediyesi olan Orhanlı Belediye Başkanı Erhan Polat ise;  "30 Mart Akşamı Kasabama Belediye Başkanı seçilmiş bulunuyorum, Kasabamızın kalkınması için elimizden gelenin fazlasını yapmaya Her zaman gayret göstereceğim. Ekibimde ki arkadaşlarıma güveniyorum. Kasaba halkı da bizlere güveniyor. Orhanlı, gerek Belediyecilik alanında gerekse Kasabanın kalkınması anlamında farkı görecek, bize güvenenlerin yüzünü kara çıkartmayacağız" dedi. 


Yine CHP Yıldıztepe Belediye Başkanı Metin Akgümüş, yapılan ziyaretten memnuniyetini belirtirken ;  " CHP İl Genel Meclis Üyesi Rasim YILMAZ ve CHP Merkez İlçe Başkanı  Atilla Soylu ile  İlçe yönetim kurulunu tam kadro kasabamızda görmek bizleri ziyadesi ile memnun etti, güç verdi.. Kasabamıza daha önceden Belediye Başkanı olarak hizmet veren herkese teşekkürü borç bilirim ancak sorun sıkıntımız çok fazla, önümüzdeki zamanı çok iyi değerlendireceğiz.  Kasaba halkına yalnızca Belediye hizmeti vermek ile asla yetinmeyecek, Kasabamızın ekonomik ve sosyal anlamda gelişmesi için çok çaba sarfedeceğiz . Ekibimiz ile birlikte başarıya iyi konsantre olduk. Beş yıl sonunda Niğdeli hemşehrilerimiz çok daha ilerlemiş bir kasaba bulacak ve Yıldıztepe CHP nin övünçle bahsedeceği bir kasaba haline gelecek" dedi.

 

 

Editör: TE Bilişim