Niğde Belediye Başkanı seçilen Faruk Akdoğan'a tebrik ziyaretleri devam ediyor. Niğde Protokolünün yanı sıra Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat'da Başkan Akdoğan'ı ziyaret ederek başarı dileklerini ilettiler. 


Vali Kılıç'tan Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Belediye Başkanlığı görevine ikinci kez seçilen Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ı Niğde Valisi Necmeddin Kılıç  ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Niğde Valisi Necmeddin Kılıç'ın yanı sıra, Garnizon Komutanı J.Kd. Albay Ufuk Nayır, Cumhuriyet Başsavcısı Hayrettin Akçıl, İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, Askerlik Şubesi Başkanı Albay Kadir Okyay,  Polis Okulu Müdürü İsmail Koca, Emniyet Müdür Yardımcıları Sadettin Yasavul, Osman Menteş, Yaşar Şentürk Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a görevinde başarılar dileyerek, hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Ziyaretlerinden dolayı Sayın Valimize ve beraberinde gelen, Garnizon Komutanımız, Cumhuriyet Başsavcımız, İl Emniyet Müdürümüz, Polis Okulu Müdürümüze, Askerlik Şube Başkanımıza, Emniyet Müdür Yardımcılarımıza teşekkür ediyorum. Hep birlikte Niğde için çalışmaya devam edeceğiz. İnsanımızın geleceği için hizmetkar olacağız. Niğde ve insanımız her şeyin en iyisine layık, biz de insanımız için en iyi hizmet üretme gayreti içerisinde olacağız" dedi.




 Başkan Erat'tan, Başkan  Akdoğan'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Bor AK Parti İlçe Teşkilatı ile birlikte Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ı makamında ziyaret etti.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ı ziyaret eden Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a görevinde başarılar dileyerek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Niğde'mize hizmet etmek için ikinci kez Belediye Başkanı seçildik. Halkımız teveccüh göstererek bizi yeniden bu göreve getirdi. Tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Hemşerilerimize layık olmak için gece gündüz demeden çalışarak hizmet üretmeye devam edeceğiz. Diğer yandan Sayın Sıtkı Erat Başkanımız da ikinci kez Belediye Başkanı olarak seçildi. Sıtkı Erat Başkanımıza başarılar diliyorum. Bor İlçemize de hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi.


Editör: TE Bilişim