CHP Niğde Milletvekili Doğan Şafak, partisinin hafta sonu gerçekleştirdiği Abant Toplantısını değerlendirerek “demokratik iktidar” stratejisiyle hareket edeceklerini ifade ettiler.

TBMM’nin 1 Ekim’de açılmasıyla birlikte anayasa, terör, eğitim, bedelli askerlik gibi konuların vekillerin önünde olmasıyla birlikte siyasi partiler strateji belirlemeye devam ediyor.

Hafta sonu Cumhuriyet Halk Partisi milletvekilleri Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde Abant’ta toplanarak gündemi değerlendirdiler.

Toplantıyla ilgili değerlendirmede bulunan CHP Niğde Milletvekili Doğan Şafak; “Dolu dolu geçen iki gün içerisinde partimiz temel stratejilerini gözden geçirmiş, anayasa, terör ve diğer önemli konularda nasıl bir yol izlememiz gerektiği konusunda fikir birliğine varılmıştır. Anayasa Uzlaşma Komisyonu’na üye veren partimiz, halkın nasıl bir anayasa istediğini komisyonda vurgulayacaktır. Bundan sonra her milletvekilimiz, partilimiz temel doğrultular içerisinde çalışmaya devam edecektir. Sonuç itibariyle ana muhalefet partisi olarak, pozitif bir muhalefet sergileyeceğiz ve demokratik iktidar kuracağız. Bunun için iktidar stratejilerimizi halka aktarmaya devam edeceğiz.” Dedi.

CHP’li Doğan Şafak açıklamasına ek olarak Niğde’de öğrencilerin ciddi anlamda barınma sorunu çektiğini ve bu konuda gereken hassasiyeti göstereceğini ifade etti.





Editör: TE Bilişim